Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΜΠΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ

 

 ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

KORMPA ARXIKI

 

 

 

Στις 7 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στην έδρα της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Αιγάλεω, Δροσίνη 4, έλαβε χώρα Γενική Συνέλευση και διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων του Σωματείου.

Κατά τη Γεν. Συνέλευση αναδείχθηκαν τα εξής θέματα:

  1. Η έλλειψη στέγης της Ένωσης, διαχρονικό πρόβλημα και αίτημα προς όλους τους Δημάρχους Αιγάλεω, για τη λύση του οποίου προτείνεται εκ μέρους του Συλλόγου, χώρος εντός του σχολικού συγκροτήματος της οδού Παπανικολή, στον Κηφισό για λόγους ιστορικούς.

  2. Η επιτακτική ανάγκη χρηματικής επιχορήγησης , είτε από τον Δήμο Αιγάλεω, είτε από άλλους φορείς, για τη λειτουργία και την ανάδειξη των στόχων της Ένωσης.

  3. Η ανάγκη καταγραφής του ιστορικού γεγονότος, καθώς και η προβολή και γνωστοποίησή του στην  τοπική κοινωνία, μέσω της τοπικής ιστορίας.

  4. Η ανάγκη ένταξης της ΄Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Αιγάλεω στο δίκτυο μαρτυρικών πόλεων με παράλληλες ενέργειες του Δήμου Αιγάλεω και του Σωματείου.

  5. Η ανάπτυξη συνεργασίας με την Πανελλήνια Ένωση Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής και το Εθνικό Συμβούλιο, για την επίτευξη όλων των στόχων. Τέλος, στις εκλογές που διενεργήθηκαν, κατά τη Γ.Σ. της 7ης Φεβρουαρίου και μετά  από τις τυπικές διαδικασίες, όπως προβλέπει το καταστατικό, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την εξής σύσταση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δήμητρα Κορμπά

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιωάννης Λούσης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Κομπορόζος

ΤΑΜΙΑΣ: Ελένη Κατωμέρη

ΕΦΟΡΟΣ: Μαρίνα Καβάκα