ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!

 

 

 

 

 

ESTIA arxiki

 

 

Στο φιλόξενο χώρο του "Γιάννης Ρίτσος" την Κυριακή 28-2-2016 η Μορφωτική Εκδρομική Εστία Αιγάλεω πραγματοποίησε αποκριάτικη γιορτή για τα μέλη και τους φίλους της. Το κέφι και η καλή διάθεση, καθώς και οι αγαπημένοι παραδοσιακοί και λαϊκοί ρυθμοί βοήθησαν να ανάψει το γλέντι για τα καλά  κι οι χοροί κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Φραγκίσκο Τζιωτάκη με το βιολί και τη τσαμπούνα του και τον κ. Γιάννη Ρεφενέ με το λαούτο του, που έπαιξαν νησιώτικους σκοπούς. Η παρουσία τους στο γλέντι μας ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς!

 Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγάλεω, κ. Δ. Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Μ. Ζάχαρης, ο Δημοτικός  Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου", κ. Δ. Μπέσης, η κ. Βιργινία Γεωργοπάνου, Γραμματέας του Συλλόγου "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω και ο κ. Κωνσταντίνος Σάμιος, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου "Απόλλων Δυτ. Αττικής".

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στο γλέντι της Μορφωτικής Εκδρομικής Εστίας Αιγάλεω και σας ευχόμαστε Καλές Απόκριες!!! Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!

 

ESTIA 01

 

 

ESTIA 02

 

ESTIA 03

 

ESTIA 04

 

ESTIA 05

 

ESTIA 06

 

ESTIA 07

 

ESTIA 08

 

ESTIA 09

 

ESTIA 10

 

ESTIA 11

 

ESTIA 12

 

ESTIA 13

 

ESTIA 14

 

ESTIA 15

 

ESTIA 16

 

ESTIA 17

 

ESTIA 18

 

ESTIA 19

 

ESTIA 20

 

ESTIA 21

 

ESTIA 22

 

ESTIA 23

 

ESTIA 24

 

ESTIA 25

 

ESTIA 28

 

 

ESTIA 29

 

ESTIA 30