ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ...

 

 

KAPI ARXIKI

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 η κοινή εκδήλωση των ΚΑΠΗ της πόλης μας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. ΡΙΤΣΟΣ».
Μέσα σε μια χαρούμενη και γιορταστική ατμόσφαιρα και με μεγάλο κέφι, οι ομάδες χορού και χορωδίας των ΚΑΠΗ, μαζί με τους δασκάλους τους, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μάκης Ζάχαρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω - Νέα Εποχή» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, η επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω - Πρώτη Δύναμη» κα Μερκουράκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Μπέσης και Γιάννης Περράκης, καθώς και η Καθηγήτρια των ΤΕΙ τμήματος Νοσηλευτικής κα Σπυριδούλα Στεφανίδου.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τους προσφέρθηκαν κεράσματα.
 

KAPI 1 01
   
KAPI 1 02    

 KAPI 1 03

 KAPI 1 04

 KAPI 1 05

 KAPI 1 06

 KAPI 1 07

KAPI 1 10

 

KAPI 1 11

 

KAPI 1 12

 

 

 

 

 

    
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 η εκδήλωση των ΚΑΠΗ της πόλης μας «Όταν η Ποίηση συναντά τις Νότες», μια γιορτή αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρας Ποίησης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ταξίδι στην Ελληνική Ποίηση» από την κα Ευαγγελία Αγαπητού, Φιλόλογο στο 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω.
Ακολούθησε η γλαφυρή απαγγελία του ποιήματος του Ν. Γκάτσου «Που πας Ελλάδα», από την κ. Λίνα Κοσμοπούλου, μέλος του 1ου ΚΑΠΗ.
Στη συνέχεια, οι χορωδίες των ΚΑΠΗ, με τη συνοδεία των μουσικοδιδασκάλων τους, τραγούδησαν ποιήματα Ελλήνων ποιητών μελοποιημένα από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες.
Ακολούθησε χορογραφία τάνγκο με παραδοσιακό ισπανικό τραγούδι βασισμένο σε ποίηση του Λόρκα από τους χορευτές Μάκη Χατζηγεωργίου και Σία Ζώη.
H παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΩ ΛΙΟΥΜΗ» και οι μαθητές της Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Μαργαρίτας Μαυράκη, με παιδικό ενθουσιασμό αλλά και μεγάλη εκφραστικότητα ερμήνευσαν τραγούδια μεγάλων ποιητών μας.
Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αιγάλεω υπό τη Μουσική Διεύθυνση του κ. Θανάση Σκαρλάτου και ερμηνευτές την κ. Βάσια Ζήλου και τον κ. Βασίλη Κούλογλου, οι οποίοι με μεγάλη εκφραστικότητα ερμήνευσαν τραγούδια σημαντικών ποιητών και συνθετών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μάκης Ζάχαρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Γιάννα Χριστόγλου, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Κώστας Φίλης, η επικεφαλής της παράταξης «Αιγάλεω - Πρώτη Δύναμη» κα Μερκουράκη και η Δημοτική Σύμβουλος της «Ανάπλασης Αιγάλεω» κα Μαλάμω Μαστραγγελή.

 

KAPI 01

 

KAPI 02

 

KAPI 03

 

KAPI 04

 

KAPI 05

 

KAPI 07

 

KAPI 08

 

KAPI 09

 

KAPI 10

 

KAPI 11

 

KAPI 12

 

KAPI 13