ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ 1ο FASHION SHOW ΑΜΕΑ

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ “ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ”

 

 

 

 

GEF 3

 

 

 

Ο Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής A.μεΑ. Δυτικού Τομέατην Δευτέρα 15 Μαΐου 2017στο Κτήμα Μαρτίδηστην Βάρη,στις 8μμ, δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής και στέλνοντας ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα της θέλησης, της πίστης, αλλά και της πεποίθησης ότι η θέση τους στην κοινωνία είναι ΔΙΠΛΑ μας , παρελάσαν σε μια Πασαρέλα Αγάπης σε μια επίδειξη μόδας υψηλών προδιαγραφών, μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων, έδωσαν παλμό στους ρυθμούς του ZumbaGold, με την δασκάλα τους Evita Papadopoulou, παρουσίασαν μαθήματα Αυτοάμυνας με τον δάσκαλο τους Apatzidis TheodorosΚοντά μας, παραβρεθήκαν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, επαγγελματίες μακιγιέρ, καταξιωμένοι στυλίστες, σχεδιαστές κοσμημάτων, ειδικοί φωτισμού και ήχου, και πολλοί ακόμη πολύτιμοι και σημαντικοί χορηγοί, χωρίς την βοήθεια των οποίων , αυτό το όνειρο των παιδιών δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα…! Ευχαριστούμε από καρδίας για αυτή την πρωτοβουλία την πρώην Μις Ελλάς Σύλβια Αντώναρου που αγκάλιασε την Γέφυρα Ζωής με ευαισθησία και συγκίνηση την δημοσιογράφο και Παρουσιάστρια της βραδιάςΆννα Τσιάλτα& την Ντέπη Στενού από τον Συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις, συγχαρητήρια που μας δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος την ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ και τη ΔΥΝΑΜΗ όλων αυτών των συνανθρώπων μας!!!!!!!

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια επίσης στους εθελοντές μας που βοήθησαν και συνοδέψαν τα παιδιά της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.με.Α Δυτικού Τομέα που ήταν εκεί και συγκίνησαν τους πάντες με της δραστηριότητες και τις ικανότητες τούς!!!! Τελικά είναι μαγεία το να είσαι διαφορετικός.............

Ευχαριστούμε την Βουλευτή κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, τον κ. Νίκο Καμπανόπουλο Γενικό Διευθυντή της Visa Europe για Ελλάδα - Βουλγαρία και Κύπρο, την κ. Ανδριάνα Παππά, Country Manager της Visa Europe, & τον κ. Τάσσο Κολλάρο Marketing Manager VW CV , που μας έκαναν την τιμή να βρίσκονται κοντά μας σε αυτό το πρωτόγνωρο μα συνάμα όμορφο ταξίδι της Γέφυρα ζωής στο 1ο fashionShowAMEAΕυχαριστούμε την KARENTA που φρόντισε την μετακίνηση μας, & τέλος τον Δημήτρη Καφετζή Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις που είναι πάντα κοντά μας. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα Αληθινά… Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν για αυτό!!!! 

 

 

GEF 1

 

 

 

GEF 2

 

 

 

GEF 4

 

 

GEF 5

 

 

GEF 6

 

 

GEF 7

 

 

GEF 8

 

 

GEF 9

 

 

GEF 10

 

 

GEF 11

 

 

GEF 12

 

 

GEF 13

 

 

GEF 14

 

 

GEF 15

 

 

GEF 16

 

 

GEF 17

 

 

GEF 18

 

 

GEF 19

 

 

GEF 20

 

 

GEF 21

 

 

GEF 22

 

 

GEF 23

 

 

GEF 24

 

 

GEF 25

 

 

GEF 26

 

 

GEF 27

 

 

GEF 28