ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

xoros arxiki

 

Δήμος Αιγάλεω Τμήμα Αθλητισμού

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου ο Δήμος Αιγάλεω και το πρόγραμμα Μοντέρνων χορών του Τμήματος Δημοτικού Αθλητισμού, διοργάνωσαν στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» μια μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη σε 5 Αιγαλιώτες δημιουργούς –συνθέτες και ερμηνευτές- της λαϊκής μας μουσικής.
Καλλιτέχνες που τίμησαν το Αιγάλεω και το έκαναν γνωστό στα πέρατα της γης.
Ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Σπύρος Ζαγοραίος, ο Θοδωρής Πολυκανδριώτης, ο Στράτος Παγιουμτζής και η Μαρίκα Νίνου, έδωσαν την έμπνευση στην δασκάλα του τμήματος Μαρία Κυριάκη, να στήσει μια ολόκληρη παράσταση βασισμένη στις μουσικές και τα τραγούδια τους.
Την παράσταση συνόδευσε, ζωντανή ορχήστρα, με μαέστρο τον καταξιωμένο μουσικό κ. Μανώλη Μιχαλάκη.
Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου, στο τέλος δε της παράστασης μουσικοί χορευτές και θεατές, έγιναν ένα χορεύοντας στην σκηνή του θεάτρου.
Την παράσταση τίμησαν με την παρουσίας τους: Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, που απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στις οικογένειες των Αιγαλεωτών καλλιτεχνών, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αρετάκη Ασπασία, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα. Χριστόγλου Γιάννα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νικητάκης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Φίλης Κώστας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βασιλειάδης Στέλιος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Συμμαχία για το Αιγάλεω» κ. Γκίκας Γιάννης, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» κ. Σκλαβούνος Λάμπρος και εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης «Ώρα Αιγάλεω» κ. Μάνδρος Ηλίας.
Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ : Μαστραγγελή Μαλάμω , Μπέσης Δημήτρης, Ζάχαρης Μάκης, Σαράντου Τάσος, Αγγελόπουλος Κώστας και τέλος η Πρόεδρος του «Καύκασου» Καρασαβίδου Χρύσα.
Εκ μέρους των τιμώμενων καλλιτεχνών παραβρέθηκαν οι:
Η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα Κατερίνα, ο εγγονός του Στράτου Παγιουμτζή Στράτος Γεωργιόπουλος, ο εγγονός του Σπύρου Ζαγοραίου Σπύρος, ο γιός του Θοδωρή Πολυκανδριώτη Σπύρος, δεν βρέθηκαν απόγονοι της Μαρίκας Νίνου

 

xoros 1

 

 

xoros 2

 

xoros 3

 

xoros 4

 

xoros 5

 

xoros 6

 

xoros 7

 

xoros 9

 

xoros 10

 

xoros 11

 

xoros 12

 

xoros 13

 

xoros 14

 

xoros 15

 

xoros 16

 

xoros 17

 

xoros 18

 

xoros 21