Συναυλία - μουσική παράσταση στο Αιγάλεω

 

 

 

 

 

ORXI

 

 

Με συναυλία - μουσική παράσταση, συνεχίζεται η Πολιτιστική μας Διαδρομή. Συγκεκριμένα με την ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ‘‘ΒΑΣΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ‘‘ Οδύσσεια, 18 ΞΕΝΙΤΙΑ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ και ... ΦΙΛΟΙ!
Η συναυλία - μουσική παράσταση της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Αιγάλεω, αποτελεί την αφορμή για ένα ταξίδι εξερεύνησης στις ιστορίες, τον πόνο, τα πάθη και τα συναισθήματα των ανθρώπων που αναχωρούν, των ανθρώπων που αγωνιούν να επιστρέψουν και των ανθρώπων που μένουν πίσω τυλιγμένοι σ’ ένα μεγάλο αποχαιρετισμό.

 

- ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
- Τραγούδι: Ρένα Στρούλιου, Άννα Νομικού, Κυριάκος Mπαρτζιώκας
- Ούτι - Τραγούδι: Απόστολος Βαλσαμάς
- ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ “ΧΟΡΟΧΡΟΝΟΣ”
Υπεύθυνος: Θοδωρής Πετρόπουλος
- ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΥΜΗ ΑΙΓΑΛΕΩ
Διδασκαλία: Μαργαρίτα Μαυράκη
- Απαγγελία: Μυρσίνη Σακκά
- Παρουσίαση: Κατερίνα Ζουμπούλη
- Μουσική Διεύθυνση: Θανάσης Σκαρλάτος

 

Σπουδαία μουσικά έργα και λογοτεχνικά κείμενα θα συνυπάρξουν:
Από την μικρασιατική μουσική μας παράδοση, στη μουσική της ευρύτερης λεκάνης της Μεσογείου. Από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Βασίλη Τσιτσάνη, στους Ζωρζ Μουστακί, Goran Bregovic και Iggy Pop. Και τέλος από τον Quincy Jones και την αμερικανική ταινία La La Land, στους αρμένιους Night Ark και τον Haig Yazdjian. Θέατρο "Αλέξης Μινωτής" Ώρα έναρξης. 21:00.

 

Εισιτήριο : Ελεύθερη είσοδος (αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις κοινωνικές δομές του Δήμου).

Πληροφορίες: •Δημαρχείο Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 & Κάλβου (Μετρό Αγίας Μαρίνας), 2132044800 •Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, 2105310542 •Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», Ιερά Οδός & Δαρδανελίων, 2105311168Α