Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση
«Ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινά με τα παιδιά»

 

 

DPARXIKI

 

 

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής», η εκδήλωση «Ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινά με τα παιδιά», η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκοπίου Παυλοπούλου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αιγάλεω, της Δ/σης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας και της οργάνωσης «Ορίζοντες-Ανθρώπινες Πολιτιστικές Δράσεις».

Ευχαριστούμε τη μέτζο-σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας και συγχαίρουμε τους μαθητές, τους δασκάλους τους και τους καθηγητές μουσικής των 18 Δημοτικών και 30 Νηπιαγωγείων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πλαισίωσαν την εκδήλωση με εξαιρετικά δρώμενα, τραγούδια και εικαστικές δημιουργίες.

Θέλουμε να συγχαρούμε, επίσης, την πρώην Διευθύντρια, Ειρήνη Μαραυγάκη και τους μαθητές του 20ου Δημοτικού που με την καθοδήγηση του εικαστικού, Θωμά Οικονομάκου, δημιούργησαν έναν πίνακα εμπνευσμένο από την «Γκουερνίκα» του Πάμπλο Πικάσο, στέλνοντας, στον κόσμο, μήνυμα Ειρηνικής συνύπαρξης, Αλληλεγγύης και Ισότητας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε το αποκορύφωμα του ομώνυμου προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, μετά από πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ’ Αθήνας, Αδάμ Στάμου, του Σπύρου Μερκούρη και με συντονισμό υλοποίησης την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ελένη Νιάρχου.

 

 

DP02

 

 

DP04

 

DP03

 

DP05