ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ "ΜΕΡΙΜΝΑΣ"

 

IMG 3245

 

Γνωρίζοντας καλά ότι οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούν τον κρίκο που μας δένει γερά με τις ρίζες και την παράδοση μας, προσπαθήσαμε και τολμήσαμε να παρουσιάσουμε την ετήσια εκδήλωση των Πολιτιστικών δρώμενων της "ΜΕΡΙΜΝΑΣ" στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ".

 

 

Ήταν μια γιορτή στην οποία τα μέλη των τμημάτων χορωδίας, παραδοσιακών και λαϊκών χορών, γυμναστικής και zumba, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών που κατέβαλαν για όλο το χρόνο και να μοιραστούν μαζί με το κοινό την χαρά της δημιουργίας και της προσπάθειας.

 

Συγχαρητήρια στα μέλη των τμημάτων αλλά και στους υπεύθυνους χορωδίας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, γυμναστικής - παραδοσιακών και λαϊκών χορών κ. Μαρία Καμολίκη, zumba κ. Μαριάννα Γεωργίου.

 

Ευχαριστούμε τους μουσικούς που βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Βιολί έπαιξαν η Σοφία Τικταπανίδου και ο Θάνος Κουϊμτζόγλου, βιολοντσέλο ο Ηρακλής Πετρίδης, πιάνο η Αναστασία Καραχρήστου και φλάουτο η Ρούλα Ράπτη και τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

 

Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη της χορωδίας του Πολιτισμικού σωματείου "ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ – ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ" για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας καθώς και τους χορευτές του Αργεντίνικο Tάνγκο Mαριάννα Γεωργίου και Γιάννη Βλασερό για την όμορφη χορευτική τους παρουσίαση.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Βράκας, η εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος αρμόδια για τα ΕΔΑΠΕ κ.Μαρία Διακάτου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" κ.Γιάννης Μελάς, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αλέξης Θανόπουλος και Γιώργος Βιδάλης, ο Διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού κ. Δημήτρης Κρατημένος, ο Πρόεδρος του Δικτύου Ανθρωπιάς Β΄ Πειραιά "Αγκαλιά – ζω" κ. Άκης Παρασχάκης ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κοβιός και μέλη του Διοικητικού Σωματείου και η Πρόεδρος του Χριστιανικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Νίκαιας "Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ" κ. Αγγελική Πούμπουρα καθώς και μέλη του συλλόγου τους.

 

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Κορυδαλλού για την παραχώρηση του Δημοτικού Αμφιθεάτρου "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ", τους τεχνικούς ήχου και φωτισμού καθώς και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ της "ΜΕΡΙΜΝΑΣ" σε όλα τα μέλη του συλλόγου για την αγάπη τους και την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

 

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

IMG 3202

 

IMG 3076

 

IMG 3028