ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 ΣΤΟ "ΕΡΕΙΣΜΑ"

 

 

 

 

EREISMA ARXIKH

 

 

Πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ( ΑΜΕΑ ), το “ΕΡΕΙΣΜΑ”, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σε μία όμορφη και προσεγμένη εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο αντιδήμαρχος των κοινωνικών υπηρεσιών Ναουάφ Ναουδάχερ, προϊστάμενοι του τομέα, το προσωπικό από το “ΕΡΙΣΜΑ” και φυσικά οι γονείς με τα παιδιά που συμμετέχουν.

Στην κοπή της πίττας τα περισσότερα κομμάτια αφιερώθηκαν στα παιδιά και την φοβερή προσπάθεια που κάνει το προσωπικό. Αποτέλεσμα αυτή της προσπάθειας είναι το γεγονός ότι παιδιά, γονείς και προσωπικό αισθάνονται σα μια οικογένεια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά και υγεία σε όλους. Επισήμανε, τις ελλείψεις σε προσωπικό καθώς και το γεγονός ότι θα υπάρχουν σύντομα νέες προσλήψεις ώστε να επανδρωθεί καλύτερα η υπηρεσία.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους ανανεωμένους χώρους του ΕΡΕΙΣΜΑΤΟΣ, οι οποίοι συντηρήθηκαν και φρεσκαρίστηκαν με προσωπική εργασία και μέριμνα των εργαζόμενων και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

 

 

EREISMA 06

 

 

EREISMA 05

 

EREISMA 04

 

EREISMA 03

 

EREISMA 02

 

EREISMA 01