ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ

ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ARXIKH

 

 

Ολοκληρώθηκαν με μεγαλη επιτυχια οι εκδηλωσεις και των δυο τμηματων παραδοσιακων χορων του δημου, του Κέντρου και της Στέγης Πολιτισμού Γρηγορούσας. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και στις δύο παραστάσεις, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Το κοινό απόλαυσε δύο ιδιαίτερα αφιερώματα σε Παραδοσιακούς Χορούς του τόπου μας, θυμίζοντας στους θεατές τις ρίζες του. Στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου η Στέγη Πολιτισμού Γρηγορούσας παρουσίασε Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς ενώ στο Πάρκο Ιστορικής μνήμης δόθηκε χορευτική παράσταση αφιερωμένη στις προσφυγικές περιοχές των Ελλήνων.
Το αποτέλεσμα ήταν άκρως επαγγελματικό, πράγμα που δείχνει την άρτια δουλειά που έχει γίνει στα χορευτικά τμήματα του Δήμου. Φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε συνολικά τα 350 άτομα από παιδιά και ενήλικες. Στο τέλος της παράστασης τα χορευτικά καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό επιβραβεύοντας ηθικά τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους δασκάλους αλλά και στα μέλη των τμημάτων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σε μία δύσκολη περίοδο για όλους προσφέρουν μερικές ώρες χαράς και δημιουργίας στους Χαϊδαριώτες. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στο Πολύπλανο 2016 στις 25 και 26 Ιουνίου.
Σα Δημοτική Αρχή θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να αναβαθμιστεί περισσότερο η δουλειά των τμημάτων χορού ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφερθεί στο νέο της χώρο η Στέγη Πολιτισμού Γρηγορούσας.

XOR 01

 

XOR 02

 

XOR 03

 

XOR 04

 

XOR 05

 

XOR 06

 

XOR 07

 

XOR 08

 

XOR 09

 

XOR 10

 

XOR 11

 

XOR 12

 

XOR 13

 

XOR 14