vrazilianoi arxiki

 

 

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

 

MATIAS2

 

MATIASPROO

 

MATIAS1


Σαρώνει στις μεταγραφές η Προοδευτική και η ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού κάνει επίδειξη δύναμης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που είχαν δεσμευθεί άλλωστε πριν από δύο μήνες τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Κατσαρός, όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Λεμονής, οι οποίοι είχαν αναφέρει στην εφημερίδα «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Η Πόλη μας», ότι η Προοδευτική επιστρέφει ισχυρή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και με υψηλούς στόχους από εδώ και στο εξής.
Αργά χθες το βράδυ οι Κατσαρός και Λεμονής έπειτα από πολύωρες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τον Λεάντρο Ματίας Ντα Σίλβα και τον ατζέντη του, κατέληξαν τελικά σε συμφωνία και έτσι ο έμπειρος παίκτης θα φοράει την φανέλα της Προοδευτικής τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο ισχυροί παράγοντες της Προοδευτικής είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του παίκτη εδώ και ένα μήνα περίπου και ήταν διακαής πόθος η απόκτηση του.
Ο Λεάντρο Ματίας Ντα Σίλβα, έχει γεννηθεί στην Βραζιλία αλλά διαθέτει ισπανικό διαβατήριο. Ο 28χρονος επιτελικός μέσος, έχει ξεκινήσει από τις περίφημες ακαδημίες της Μποταφόγκο και συνέχισε την καριέρα του στην ισπανική Λα Κορούνια, όπου ήταν μέλος της U23. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Βραζιλιάνικη Ρίο Μπράνκο, στην Ιταλική Τρεπόρτι, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν ισπανική Βιγιαρούμπια.
Ήδη πάντως η Προοδευτική έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του πολύπειρου Πάρι Ανδράλα - με την σπουδαία καριέρα στον σύλλογο του Κορυδαλλού αλλά και άλλες ομάδες της Α΄ Εθνικής - όπως και των Τούρλου, Φασιλή, Παπανικόλα, του Πορτογάλου Gabriel Dias και του Βραζιλιάνου Douglas Almeida.
«Να περιμένετε και άλλες εκπλήξεις», μας τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος κ. Κατσαρός, ενώ ο Αντιπρόεδρος κ. Λεμονής πρόσθεσε: «Το επαναλαμβάνω. Η Βασίλισσα Προοδευτική επιστρέφει πιο δυνατή και ισχυρή».