ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Η «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ»!

lysok

 

Στα πρόθυρα του χειμώνα λοιπόν, αλλά ακόμη είναι… γλυκός, που λέμε, ο καιρός, και μπορούμε να μονώσουμε το σπίτι μας ή, το κάθε είδους ακίνητο, που θέλουμε να προστατεύσουμε για την καλύτερη ποιότητα διαβίωση μας.

… Και επειδή οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, η πιο ενδεδειγμένη λύση σε αυτή την περίπτωση, ακούει στο όνομα «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ», μία εταιρεία, που ξεκινάει την πετυχημένη πορεία της, πριν από 45 χρόνια και εν συνεχεία από το 1983 λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Αλέξανδρου Καρδαρά.

 

monot

 

Η μόνωση είναι απαραίτητη επέμβαση στο κτίριο αρχικά για να έχουμε σωστές συνθήκες διαβίωσης για τα άτομα που ζουν σε αυτό και επίσης για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

Εάν αναζητάτε τον τρόπο να διατηρήσετε το ακίνητο σας ζεστό κατά την περίοδο του χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, τότε η μόνωση είναι η λύση στην οποία πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.

Όσο καινούριο ή, παλιό και εάν είναι ένα κτίριο, μια ολοκληρωμένη μόνωση – στην οποία έχουν χρησιμοποιηθεί πιστοποιημένα μονωτικά υλικά – αποτελεί σίγουρα μια ασπίδα προστασίας που σας διασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι μονώσεις καταγράφουν άνοδο, μιας και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικιών στρέφονται σε αυτή την άκρως αποτελεσματική λύση για να περιορίσουν τις ιδιαίτερα υψηλές ή, χαμηλές θερμοκρασίες μέσα στον χώρο διαβίωσης τους και να θωρακίσουν το κτίριο τους απέναντι στη μούχλα και την υγρασία.

 

monna1

 

Η εταιρία ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ αναλαμβάνει ότι έχει σχέση με την μόνωση. Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την επιχείρησή. Διαθέτει έμπειρο προσωπικό και τεχνικά καταρτισμένα συνεργεία που μας προσφέρουν ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για κάθε μας ανάγκη.

Και επειδή, αυτή η διαδικασία απαιτεί εμπειρία και άψογη τεχνογνωσία, παρέχοντας μάλιστα 10ετή εγγύηση παρακαλώ, η ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ αποτελεί τον κατάλληλο ανάδοχο για τέτοιου είδους έργα, μικρά ή, μεγάλα.

 

ONOT1

 

Η πολυετής εμπειρία,  παράλληλα με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό διακρίνει την επιχείρηση «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» του Αλέξανδρου Καρδαρά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στην περιφέρεια της Αττικής, ενώ αναλαμβάνει και έργα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας οικονομικές λύσεις για ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως: Μελέτες – Εφαρμογές – Στεγανοποιήσεις, Μονώσεις ταρατσών, Θερμομονώσεις, Θερμοπροσόψεις, Στεγανοποίηση υπογείων (φρεάτια ασανσέρ – πισίνες, καταπολέμηση ανοδικών υγρασιών / αντιμετώπιση αρνητικής υγρασίας), άμεσες λύσεις για υγρασία, ζέστη, κρύο, θόρυβο, Στεγανοποιήσεις υπογείων τοιχίων, και όλα αυτά με εγγυημένο αποτέλεσμα, ποιοτική εργασία, τιμές λογικές και φυσικά, επαναλαμβάνουμε, με εγγύηση 10 ετών.

Επίσης, παρέχεται δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και πληροφόρηση από ειδικούς σε όλα τα θέματα μονώσεων.

 

ONOT2

 

Τέλος ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την εταιρεία ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ του Αλέξανδρου Καρδαρά, εμπιστεύονται πελάτες όπως: ΠΙΤΣΟΣ Α.Ε., HOTEL HILTON, CARAVEL, Κτήμα ΒΑΤΗ, οι Πρεσβείες Ιταλίας, Σ. Αραβίας, Ιορδανίας, Βελγίου, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ, ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΠΕΥΚΗΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 3Α, ΚΑΠΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΤΑ, ΟΣΚ, κ.α.

 

ONOT3

 

ONOT4

 

 

ONOT5

 

 

monn1

 

 

monn3

 

 

monn4

 

monn5

 

monn6

 

monn7

 

monn8

 

monot

 

monn9

 

monn11

 

monn12

 

monn13

 

monn14

 

monn15

 

monn16

 

monn18

 

monn19

 

 

monot