ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΣΦΥΡΗ

Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

 

SFIRIS ARX


Επιστρέφει στις προπονήσεις από την Τρίτη 2 Ιουνίου το τμήμα μπάσκετ του Θεμιστοκλή, έπειτα από το μίνι κενό που είχε η ομάδα αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑ και πλέον ο σύλλογος για λίγο ακόμη μπαίνει στο τελικό στάδιο της φετινής σεζόν. Στις προπονήσεις ο προπονητής της ομάδας κ. Παναγιώτης Σφυρής και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» δίνοντας κάποια φιλικά, καθώς και να αγωνιστούν υπό δοκιμή παίκτες ενόψει της νέας περιόδου.
Όσο αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Δαμόπουλος και ο προπονητής κ. Σφυρής έχουν ήδη ξεκινήσει τις συνομιλίες σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν. «Επιθυμία δική μου αλλά και όλης της διοίκησης είναι ο Παναγιώτης Σφυρής να παραμείνει στην ομάδα μας, καθώς η ως τώρα συνεργασία μας είναι επιτυχημένη και ο εν λόγω τεχνικός έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δαμόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας και μεγάλος χορηγός του συλλόγου κ. Αντώνης Μουσκάτ (ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΣΚΑΤ) δήλωσε: «Είναι φυσιολογικό να θέλουμε την παραμονή του Σφυρή. Ο φετινός Θεμιστοκλής έκανε πολύ δυνατή πορεία και πρέπει να το πιστώσουμε στον τεχνικό μας».
Όπως δείχνουν πάντως οι μέχρι τώρα επαφές οι δύο πλευρές είναι κοντά και μάλλον θα καταλήξουν σε συμφωνία. Επίσης στόχος της διοίκησης προκειμένου να παράσχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη στο έργο του Σφυρή, είναι να παραμείνει ο βασικός φετινός κορμός του αγωνιστικού τμήματος και να γίνουν στοχευμένες και καλές μεταγραφές, που θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα.