ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΚΑΤ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ


Ο Αντώνης Μουσκάτ, ύστερα από την πρώτη του επιτυχημένη χρονιά στον πάγκο του Θεμιστοκλή στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, θα είναι και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας, έπειτα από απόφαση της διοίκησης. Ο Αντώνης Μουσκάτ, που παρέλαβε πέρυσι τον σύλλογο, στην επιστροφή του στις κατηγορίες της Αθήνας και έπρεπε να χτίσει από την αρχή μια ομάδα, έκανε σπουδαίο έργο και το ΔΣ έκανε δηλαδή το αυτονόητο, επέκτεινε την συνεργασία τους. Ο Θεμιστοκλής αγώνα με αγώνα και εδικά μετά τον Δεκέμβριο, όταν έγιναν και κάποιες στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, άλλαξε άρδην αγωνιστικό πρόσωπο προς το καλύτερο και σίγουρα ένα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας πιστώνεται στον εν λόγω προπονητή, που κάθισε και πρώτη φορά επίσημα σε πάγκο ομάδας. Ο Αντώνης Μουσκάτ ως παίκτης είχε αγωνιστεί 14 χρόνια στον Θεμιστοκλή, ένα χρόνο στην Ιεράπολη και μία σεζόν στον Ορφέα Αιγάλεω.
Από εκεί και πέρα, ήδη διοίκηση και Μουσκάτ καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, ο Βαγγέλης Ευθυμιόπουλος επιστρέφει στις τάξεις του Αιγάλεω από όπου είχε έρθει ως δανεικός, ενώ για τους Ασημακούλα και Πλατσίδα που ήταν και αυτοί δανεικοί από το Αιγάλεω, γίνεται προσπάθεια για να ανανεωθεί ο δανεισμός τους. Επίσης ο πρόεδρος κ. Τάκης Μουσκάτ βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, προκειμένου να ανανεωθεί ο δανεισμός των Δούλιογλου, Ζαχαριουδάκη, Φωτίου και για τη νέα περίοδο. Από τον περσινό βασικό κορμό οι άλλοι παίκτες θα μείνουν εκτός απροόπτου, ενώ σταματάει υποχρεωτικά λόγω ηλικίας και κανονισμών της ΕΠΣΑ, όπως είχαμε γράψει και πριν δύο εβδομάδες ο αρχηγός της ομάδας, ο Αλεξανδρής. Από εκεί και πέρα ο Θεμιστοκλής κινείται για την απόκτηση ενός στόπερ και ενός αμυντικού χαφ, χωρίς αυτό να αποκλείει ότι θα γίνουν και κάποιες άλλες κινήσεις.
 Ο προπονητής της ομάδας κ. Αντώνης Μουσκάτ και το ΔΣ, ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον Γενικό Υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο για την αμέριστη προσφορά του και βοήθεια του σε πάσης φύσεως θέματα και ειδικά στον χειρισμό για την απόκτηση παικτών που προέρχονται από τον Α.Ο. Αιγάλεω, όπου ο κ. Κωνσταντόπουλος ως ποδοσφαιριστής έχει γράψει την δική του μεγάλη ιστορία.