ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ – ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΑΚΗΣ

 

 

 

Σοκ στην αθλητική οικογένεια του Θεμιστοκλή, αλλά και της πόλης του Αιγάλεω, καθώς έφυγε - χθες Κυριακή - από την ζωή, εντελώς αναπάντεχα, ο Νίκος Σκαράκης. Ο 68χρονος συμπολίτης μας και από τους κορυφαίους παράγοντες του ιστορικού σωματείου, προδόθηκε ξαφνικά από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου. Η είδηση σκόρπισε θλίψη και πόνο σε όλη την αθλητική οικογένεια του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, καθώς ο Νίκος Σκαράκης εδώ και 40 χρόνια αποτελούσε ακρογωνιαίο λίθο της διοίκησης και μάλιστα είχε υπηρετήσει τον σύλλογο από όλα τα πόστα, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος για πολλά χρόνια.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της ομάδας και ειδικά ο πρόεδρος κ. Τάκης Μουσκάτ μαζί με τον παράγοντα κ. Πέτρο Παναγιωταρόπουλο, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Σκαράκη.
Αύριο το μεσημέρι Τρίτης θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, ενώ η κηδεία του θα γίνει αμέσως μετά από το Γ΄ Νεκροταφείο.