ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

 

 

 

Πριν από λίγη ώρα ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω «κλείδωσε» την πρόκριση του (και την 5η προνομιούχο θέση) στα μπαράζ ανόδου από την Β΄ στην Α΄ ΕΣΚΑ, καθώς στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ (και μία αγωνιστική πριν την λήξη) κέρδισε εκτός έδρας με 92-56 τον Εύνικο.
Μεγάλη και ιστορική νίκη για την ομάδα της πόλης μας, η οποία για πρώτη φορά προκρίνεται στα μπαράζ για την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ. Επίσης ήταν μία νίκη ψυχής και αδελφοσύνης, καθώς η τεράστια αυτή επιτυχία (νίκη και πρόκριση) αφιερώθηκε από διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες στον μεγάλο απών την βραδιάς, τον τραυματία σέντερ της ομάδας Γιώργο Κρητικό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική με πρόβλημα υγείας. Ο Γιώργος Κρητικός είναι από τους φετινούς στυλοβάτες της μεγάλης πορείας του συλλόγου και όλοι του εύχονται γρήγορη ανάρρωση και σιδερένια επιστροφή στα γήπεδα.
Ο Θεμιστοκλής, που όπως αναφέραμε θα τερματίσει 5ος στην βαθμολογία, θα μάθει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική τον αντίπαλο του στα μπαράζ, ο οποίος θα είναι ένας εκ των Ποσειδώνα ή, Αργοναύτη.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ