ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ 6-5 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

 

Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ / ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

 

THEKYP

 

 

Πρέπει να ήταν ένα από τα πιο «χορταστικά» παιχνίδια της γ΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, ματς που το χάρηκαν τόσο οι πρωταγωνιστές (παίκτες), όσο και οι θεατές. Ο αγώνας Αίμος Πετρούπολης – Θεμιστοκλής Αιγάλεω (χθες το απόγευμα Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017) έληξε 6-5 (!) στην παράταση και οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση, η κανονική διάρκεια είχε τελειώσει με σκορ 4-4, ενώ ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, που είχε προηγηθεί δύο φορές 1-3 και 4-5, «φωνάζει» για την διαιτησία του Σύψα και τα δύο πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος του.
Στο 10΄ ο Ταλιούρας Δ. σημείωσε το 1-0 και στο 19΄ ο Κλης (φώτο δεξιά) με σουτ ισοφάρισε (1-1). Στο 42΄ και πάλι ο Κλης με σουτ έβαλε μπροστά τον Θεμιστοκλή στο σκορ (1-2). Στο 50΄ ο Γιάκαλος (μεσαία φώτο) με πλασέ «έγραψε» το 1-3. Στο 60΄ η μπάλα βρήκε το χέρι του Γριμάνη, ο Σύψας έδειξε το σημείο του πέναλτι, μια απόφαση η οποία αμφισβητήθηκε εντόνως από παίκτες και ιθύνοντες του αιγαλιώτικου σωματείου, που υποστήριξαν ότι η αντίδραση του παίκτη ήταν ακούσια. Τελικά την… εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τζαβάρας (2-3). Στο 72΄ ο Ασφής πέτυχε το 3-3 και στο 86΄ ο Τζαβάρας έβαλε μπροστά στο σκορ (4-3) τον Αίμο Πετρούπολης. Στο 88΄ ο Θεμιστοκλής ζήτησε πέναλτι σε χέρι παίκτη του Αίμου, ενώ στο 92΄ ο Αξιώτου (αριστερή φώτο) με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (4-4) και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Στο 103΄ ο Αξιώτου, αυτή την φορά με πλασέ έκανε το 4-5. Στο 116΄ ο Ανδρεαδάκης αμύνθηκε κανονικά, αλλά ο διαιτητής Σύψας υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες του Θεμιστοκλή. Τελικά ο Καμαριάρης ευστόχησε κάνοντας το 5-5 και στο 119΄ ο Ταλιούρας Φ. πέτυχε το τελικό 6-5. Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Αίμου, είχε δοκάρι στο 115΄.
ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρίζος, Κατσαρής, Σαμπρίκης (46΄ Ασφής), Γιαννούλης, Ζούμπος, Ταλιούρας Ν. (46΄ Ταμπάκης), Θεοδωρακόπουλος (57΄ Καμαριάρης), Δαρδαμάνης, Ταλιούρας Δ., Μπαρμπούδης (46΄ Τζαβάρας), Ταλιούρας Φ.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Λούκος, Φραμπασχάλης, Νιώρας, Γιάκαλος, Αξιώτου, Καρδάμης (80΄ Ανδρεαδάκης), Καρασσαβίδης (84΄ Πουλόπουλος), Κοντός (65΄ Δημητρίου), Κλης (86΄ Φραγκιαδάκης), Αθανασίου, Γριμάνης.