ΚΟΥΤΣΟΥΒΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΣΑΝΑΣ

 

 

ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

THEBMA

 

 

 

 

Δυναμικά ξεκίνησε την μεταγραφική ενίσχυση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ η ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Πριν από λίγα 24ωρα γράψαμε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Καρβούνη, στον οποίο πιστώθηκε η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας κατά την περασμένη περίοδο, όπου ο σύλλογος έφτασε μέχρι τα μπαράζ ανόδου.

 

Χθες, αργά το βράδυ Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω ανακοίνωσε τις πρώτες τρεις (3) νέες προσθήκες του στο ρόστερ και πιο συγκεκριμένα απέκτησε τους Αντώνη Κουτσουβά, Κρις Ηλιόπουλο (αριστερά στην κεντρική φώτο) και Νίκο Αρτσάνο (δεξιά στην κεντρική φώτο).

 

Ο πολύπειρος, Αντώνη Κουτσουβάς, που έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3, είναι 33 ετών και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ηλιούπολη, Έσπερο, Προοδευτική, Ηλιούπολη, Απόλλωνα Αθηνών, ΑΕ Καλλιθέας και Αναγέννηση Πετραλώνων.

 

Ο Κρις Ηλιόπουλος, που έχει ύψος 1.98 και είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως 4αρι και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, Κρόνο Αγίου Δημητρίου και Νέα Ιωνία.

 

Ο Νίκος Αρτσάνος (έχει γραφτεί λανθασμένα στον τίτλο ως Αρτσανάς), που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Κυκλάδων, προέρχεται από τον Πανναξιακό και εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του. Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1.80, αγωνίζεται στην θέση 1, ενώ με τον Πανναξιακό είχε παρουσία και στην Γ΄ Εθνική.

 

 

PAPNEW