ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

 

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΣΚΕΜΠΕ

 

ARXDAMSK

 

 

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και ιδιαίτερα στην ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, η τραγική είδηση για την απώλεια του 26χρονου πρώην παίκτη του συλλόγου, Ραφαήλ Σκεμπέ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Ιουνίου 2020, ο 26χρονος αθλητής, που φέτος αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Βασιλικών Ευβοίας, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην περιοχή Κολοβρέχτης, στη μεγάλη στροφή, κοντά στα Ψαχνά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός οδοστρώματος και βρέθηκε στο χείλος του ποταμού, κάτω από τον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ο 26χρονος έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στον υγροβιότοπο. Ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του οχήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περαστικός οδηγός είδε νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο, ενημέρωσε τις αρχές για να φτάσουν στον τόπο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και η πυροσβεστική για να ανασύρουν νεκρό τον άτυχο Ραφαήλ…

Οι φίλοι του, με τους οποίους ήταν μαζί όλο το βράδυ, άρχισαν να τον αναζητούν όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα πήγε με το αυτοκίνητό προς τα Ψαχνά. Τα ξημερώματα και καθώς το τηλέφωνό του καλούσε, ανησύχησαν και ξεκίνησαν για να πάνε προς τα Ψαχνά. Στην περιοχή του Κολοβρέχτη είδαν την πυροσβεστική, ασθενοφόρο και αστυνομία. Όταν σταμάτησαν είδαν το αυτοκίνητο του Ραφαήλ, ενώ ο φίλος τους είχε ήδη φύγει…

Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε πολλές παραστάσεις, καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ με τη Δάφνη Δαφνίου, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έπαιξε ακόμα με τον Κάδμο Θήβας στην Γ΄ Εθνική (2016-2017), τον Άρη Νικαίας (2017-2018) στην Γ΄ Εθνική, ενώ την σεζόν 2018-2019, ενίσχυσε τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω (οι σχετικές φωτογραφίες στο άρθρο μας με την φανέλα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω) στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ και κατόπιν συνέχισε στον ΓΑΣ Βασιλικού Εύβοιας.

Συγκλονισμένος από το άκουσμα της είδησης ήταν ο Πρόεδρος του Θεμιστοκλή Αιγάλεω κ. Γιάννης Δαμόπουλος, ο οποίος μας είπε τα εξής: «Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια, προς τους οικείους του, τα δικά μου και όλων των μελών της οικογένειας του Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Τι να πω, θα πρέπει να αποδεχθούμε αυτό το… κακόγουστο καλοκαιρινό αστείο…

Δεν το χωράει ο νους μου. Είναι κρίμα και άδικο. Είναι απώλειες που μας συγκλονίζουν. Ο Ραφαήλ δεν υπήρξε μόνο, απλά, ένας παίκτης της ομάδας μας, αλλά ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, ένα παιδί με ήθος, με αξίες, με δίψα για την ζωή. Θα τον θυμόμαστε για πάντα…!!!».

 

 

XRYSMAKOK