ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΠΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ  “JUMPBALL THE LEAGUE

JUMPARX

 

 

Σπουδαία πρωτοβουλία και προσφορά από την ομάδα μπάσκετ ΑΟ Θεμιστοκλής Αιγάλεω και τον Οργανισμό διεξαγωγής ανεξάρτητου πρωταθλήματος basket “JUMPBALL THE LEAGUE”, οι οποίοι δώρισαν στον Δήμο Αιγάλεω έναν υπερσύγχρονο απινιδωτή, και αφορά την αθλητική εγκατάσταση του κλειστού γηπέδου στο 6ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω (πρώην Πολυκλαδικό).

 

Οι εκπρόσωποι του Θεμιστοκλή Αιγάλεω και του “JUMPBALL THE LEAGUE”, είχαν ενημερώσει, καταθέτοντας το αίτημα προσφοράς, πριν λίγο χρονικό διάστημα την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ακολούθησαν οι κείμενες διαδικασίες, και χθες το μεσημέρι Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021, έγινε η παράδοση του απινιδωτή.

 

Στην διαδικασία παράδοσης, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Ασημακόπουλου, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ ΑΟ Θεμιστοκλής Αιγάλεω κ. Γιάννης Δαμόπουλος, ο Υπεύθυνος του “JUMPBALL THE LEAGUE” κ. Αργύρης Γράψας, ο Διευθυντής Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αιγάλεω κ. Σπύρος Θηρίου, η Προϊσταμένη του Τμήματος κ. Σοφία Κορμέντζα, ενώ στην τελετή παραβρέθηκε και ο μπασκετικός παράγοντας κ. Γιώργος Γράψας.

 

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος του ΑΟ Θεμιστοκλής Αιγάλεω κ. Γιάννης Δαμόπουλος, δεξιά ο Υπεύθυνος του “JUMPBALL THE LEAGUE” κ. Αργύρης Γράψας, και εν μέσω, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Νίκος Ασημακόπουλος.

 

 

«Ευχαριστούμε πολύ, για την ευγενική χορηγία ενός απινιδωτή για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, τον Πρόεδρο του Δ.Σ Α.Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΜΟΠΟΥΛΟ και τον υπεύθυνο του ανεξάρτητου πρωταθλήματος basket JUMPBALL THE LEAGUE κ. ΑΡΓΥΡΗ ΓΡΑΨΑ», επεσήμανε στο διαδικτυακό μήνυμα του ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ασημακόπουλος.

 

 

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Θεμιστοκλής Αιγάλεω κ. Γιάννης Δαμόπουλος ανέφερε: «Στο μπάσκετ, το άθλημα που αγαπάμε αληθινά και υπηρετούμε χρόνια, δείχνουμε ότι υπάρχει αλληλεγγύη και συνεργασία, μεταξύ θεσμών, συλλόγων και φορέων. Πρώτα από όλα είναι η υγεία όλων των αθλητών μικρών και μεγάλων, αλλά και όλων εμπλεκόμενων, παραγόντων, φιλάθλων, κτλ., αλλά επίσης η αγάπη και η φροντίδα για τα προάστια μας και την πόλη μας το Αιγάλεω. Στον μαζικό αθλητισμό, όπως τον εννοούμε στην χώρα μας, καλό είναι βάζουμε όλοι το λιθαράκι μας.

 

Εμείς σε αυτό το πλαίσιο, ένας μικρός αλλά ιστορικός σύλλογος όπως ο Θεμιστοκλής, στηρίζουμε το άθλημα, την πόλη, την κοινωνία. Συνεργαζόμαστε άψογα με όλους τους φορείς, είτε είναι Δήμος, είτε ένας ανεξάρτητος οργανισμός, όπως το “JUMPBALL THE LEAGUE”, που προάγει και αυτός τον μαζικό αθλητισμό και δίνει διέξοδο σε μέλη της κοινωνίας μας.

 

Θέλω να σημειώσω, ότι η άμεση ανταπόκριση του Δήμου Αιγάλεω σε αυτή την προσφορά μας, δείχνει ότι υπάρχει πάντα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, μεταξύ φορέων και Δήμου, που αποσκοπεί στο να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους να αθλούνται με ασφάλεια.

 

Ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, που εκπροσωπείται από εμένα, και πάντα με την στήριξη της οικογένειας Μουσκάτ, θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, προκειμένου η κοινωνία μας και εν προκειμένω οι αθλούμενοι, να έχουν καλύτερες συνθήκες.

 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Ασημακόπουλο, ο οποίος εκπροσωπόντας την Δημοτική Αρχή, δείχνει ότι αφουγκράζεται, τον σύγχρονο παλμό της κοινωνίας και τις ανάγκες της».

 

 

Από την πλευρά του ο κ. Αργύρης Γράψας, Υπεύθυνος του “JUMPBALL THE LEAGUE”, τόνισε:

 

«Μέλημα μας ως διοργάνωση είναι η παροχή άριστων συνθηκών άθλησης στους συμμετέχοντες και φυσικά η μεγαλύτερη κατά το δυνατόν ασφάλεια σε θέματα υγείας.

 

Σαν ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της φιλοξενίας στα γήπεδα που παίζει το Jumpball θα φροντίσουμε να εξοπλιστούν όλα αυτά τα γήπεδα με απινιδωτές.

 

Ο πρώτος απινιδωτής μόλις παραδόθηκε στον Δήμο Αιγάλεω.

 

Είμαστε σε άριστη επαφή με τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Ασημακόπουλο και εξετάζουμε τρόπους να καλύψουμε και άλλους αθλητικούς χώρους με την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει ένας υπερσύγχρονος απινιδωτής.

 

Ευχαριστώ επίσης το ιστορικό σωματείο μπάσκετ Θεμιστοκλής Αιγάλεω, τον κ. Γιάννη Δαμόπουλο και την οικογένεια Μουσκάτ, που πάντα ενισχύουν και στηρίζουν, τέτοιες ενέργειες, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

 

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.



MOUSKX

 

 

NID4D

 

 

NID1D

 

 

NID2D

 

 

NID3D

 

 

NID6D

 

 

MOUSKX