ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗTΗ

ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

arxxxthe

 

 

Είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες για την ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ ΕΣΚΑ και είχαμε σημειώσει ότι είχε υλοποιηθεί όλος ο προγραμματισμός, έχοντας ανανεωθεί και η συνεργασία με τον προπονητή Τάκη Σφυρή (δεξιά στην κεντρική φώτο).

Πριν λίγα 24ωρα, ο Τάκης Σφυρής είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Δαμόπουλο, στον οποίο ανέφερε ένα ανυπέρβλητο επαγγελματικό θέμα που προέκυψε στην εργασία του, απόρροια των νέων δεδομένων, που ισχύουν λόγω του κορωνοϊού (τηλεργασία κτλ.), γεγονός που δυσκόλευε την καθημερινή παρουσία του εν λόγω προπονητή στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και στο ωράριο που είχε συμφωνηθεί.

Το θέμα αυτό μεταξύ των δύο συνεργατών, αλλά και φίλων, διευθετήθηκε, καθώς ο Γιάννης Δαμόπουλος, προφανώς και αποδέχθηκε το νέο δεδομένο, αλλά λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης, που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, στη νέα πρόταση του, πρότεινε στον Τάκη Σφυρή, να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα, αυτή την φορά από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο Τάκης Σφυρής συμφώνησε και η συνεργασία συνεχίζεται σε αυτό το επίπεδο.

Ο Δαμόπουλος, όμως, δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια, καθώς η αναζήτηση νέου προπονητή «έκαιγε» την ομάδα. Μεταξύ των ονομάτων που προτάθηκαν, ο Πρόεδρος του αιγαλιώτικου σωματείου, είχε συνάντηση πριν ένα 24ωρο με τον έμπειρο κόουτς Δημήτρη Δαμιανίδη (αριστερά στην κεντρική φώτο), και σήμερα το απόγευμα Πέμπτης 29 Ιουλίου 2021, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία.

Ο Δημήτρης Δαμιανίδης, που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ως τελευταίο προπονητικό σταθμό είχε τη Νέα Ιωνία στην Γ΄ Εθνική, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει κοουτσάρει ακόμη το Ξυλόκαστρο στην Γ΄ Εθνική, τον Πανναξιακό στην Γ΄ Εθνική και τους Θρακομακεδόνες.

 

 

MOUSKX