ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ

 

 

Δηλώσεις στην εφημερίδα «ΧΑΪΔΑΡΙ Η Πόλη μας» έκανε πριν από λίγα λεπτά ο Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μιχάλης Θεοδοσιάδης (κεντρική φώτο) στον απόηχο του σημερινού εκτός έδρας αγώνα της ομάδας στο Αιγάλεω με τον ομώνυμο σύλλογο. Ο Θρίαμβος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ ηττήθηκε με 2-1 και αυτή ήταν η τρίτη του ήττα σε τρεις αγωνιστικές.
«Αδικείται ο Θρίαμβος από την συγκομιδή των μηδέν βαθμών σε τρεις αγωνιστικές. Έχουμε παίξει καλή μπάλα ως τώρα και νομίζω ότι αδικούμαστε από αυτή την συγκομιδή. Και σήμερα στο Αιγάλεω νομίζω ότι αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα, δεν αξίζαμε να φύγουμε ηττημένοι, ενώ όσο αφορά την φάση του πέναλτι το οποίο καταλογίστηκε εις βάρος μας και εν συνεχεία έγινε το 2-1, νομίζω ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Έτσι είδε ο διαιτητής και έτσι έδωσε. Συνεχίζουμε, βλέπουμε μπροστά. Πάντως για εμάς ο σημερινός αγώνας ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου απέναντι σε ένα τεράστιο ιστορικό σύλλογο, όπως το Αιγάλεω, ενώ και η φιλοξενία της αποστολής μας ήταν άψογη. Από εκεί και πέρα σας είπα ότι σε αυτή την σημερινή γιορτή του ποδοσφαίρου, παίξαμε ωραία μπάλα και η ήττα είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα. Τέλος καλά, όλα καλά. Εμείς συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, με συμπαράσταση και εμπιστοσύνη σε τεχνική ηγεσία και παίκτες και νομίζω ότι και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Δεν διαλύεται ένα οικοδόμημα μέσα σε τρεις αγωνιστικές. Τουναντίον έχουμε χτίσει μια πολύ καλή ομάδα και είμαι ο πρώτος που το λέω, ότι και τα αποτελέσματα θα έρθουν και η ομάδα θα πάρει τον δρόμο της και καλή πορεία θα έχουμε. Εγώ το πιστεύω ακράδαντα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδοσιάδης.
Όσο αφορά τον σημερινό αγώνα, το Αιγάλεω προηγήθηκε με φάουλ στο 10΄ (Παπουτσής), ενώ στο 27΄ ο Παπαναστασίου με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Στο 61΄ με πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα ο Παπουτσής έκανε το 2-1, ενώ στο 87΄ ο Παπαναστασίου απώλεσε κλασική ευκαιρία.

 

 

Ο ΣΚΟΡΕΡ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Σκυριώτης, Θανόπουλος, Μπάκας Π., Χατζής, Ντουλές, Μπανιάς (80΄ Μπάκας Αλ.), Τσιούλος, Πατέλης (89΄ Σκεπετάρης), Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης.