ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 

 

 

Επιτέλους έσπασε η γκίνια για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και η ομάδα της πόλης μας πήρε μεγάλη πρόκριση μέσα στην Πεύκη επί της ομώνυμης ομάδας στα πέναλτι, στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Μάλιστα η πρόκριση ήρθε έπειτα από αγώνα γκραν – γκινιόλ, έπειτα από μερική ανατροπή, η οποία έσπασε καρδιές! Ο κανονικός αγώνας (και η παράταση) ήρθε ισόπαλος 3-3 και στα πέναλτι η ομάδα της πόλης μας επικράτησε με 7-6!
Με δύο γκολ στο 2΄ και στο 9΄ η Πεύκη προηγήθηκε 2-0, και στο 15΄ με πλασέ ο Υφαντής μείωσε σε 2-1. Στο 24΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-1. Εκεί, όμως, δεν τελείωσε ο αγώνας και οι παίκτες του Χρήστου Κιούρκου, αντί να πέσουν ρυθμούς και ψυχολογία, άλλαξαν την ροή του αγώνα. Στο 43΄ ο Παναγιώτης Μπάκας (κεντρική φώτο) κέρδισε πέναλτι, αποβολή του τερματοφύλακα της Πεύκης και ο ίδιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, κάνοντας το 3-2. Στην επανάληψη ο Θρίαμβος μπήκε προσεκτικά στο παιχνίδι και στο 84΄ πάλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παναγιώτη Μπάκα ισοφάρισε σε 3-3, πηγαίνοντας τον συναρπαστικό αγώνα στην παράταση, όπου έληξε με το ίδιο σκορ (3-3).
Στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ευστόχησαν οι Τσιούλος Γ., Αποστολόπουλος, Παπαναστασίου, Παπαδιάς, Σκεπετάρης, Τάπραντζης, Μπάκας Π. και τελικά ο Θρίαμβος έφυγε νικητής από την Πεύκη με το 7-6 στα πέναλτι.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Παπαδιώτης, Θανόπουλος, Γιαννούλης, Βαρουξής (59΄ Παπαναστασίου), Παπαδάς, Τσιούλος Γ., Σκεπετάρης, Τάπραντζης, Μπάκας Π., Καλλίλας (80΄ Μαστρογιάννης), Υφαντής (20΄ λ.τ. Αποστολόπουλος).