ΝΟΥΚΑΣ: ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ

 

 

 

Τον ιστορικό Χαραυγιακό υποδέχεται σήμερα Κυριακή μεσημέρι στο Χαϊδάρι ο Θρίαμβος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας έπειτα από τρεις αγωνιστικές είναι στην ουρά της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς. Για όποιον δεν ξέρει, και όμως, αποτελεί μαγική εικόνα. Πολύ καλό ποδόσφαιρο έχει παίξει η ομάδα της πόλης μας, αλλά… Την 1η αγωνιστική εμφανώς αγχωμένη έχασε εκτός από το Ρουφ (2-1). Άντε λες… Την 2η αγωνιστική παίζει την Αργυρούπολη στο μισό γήπεδο και χάνει εντός έδρας με 3-2 στο 93΄. Την 3η αγωνιστική… βγάζει μάτια εκτός έδρας με το Αιγάλεω, αλλά… κοιμάται ο θεός και ο διαιτητής…(!) και έρχεται η ήττα με 2-1. Και σήμερα Κυριακή έχοντας μηδέν εις το πηλίκο υποδέχεται τον Χαραυγιακό. Όλα για όλα είναι το σύνθημα. Μόνο νίκη θέλει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.
«Θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε μόνο τη νίκη. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φίλαθλοι, ξέρουμε ότι η βαθμολογική μας θέση είναι μαγική εικόνα. Είμαστε πεισμωμένοι και είμαι σίγουρος ότι αγωνιστικά θα φάμε σίδερα. Αδικούμαστε έως τώρα από τα αποτελέσματα και αυτό σίγουρα το γνωρίζουν αλλά και το νιώθουν οι ίδιοι οι παίκτες μας. Είμαι σίγουρος, καθότι όλοι πιστεύουμε στις δυνατότητες τους, ότι σήμερα θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουν το καθήκον τους. Ο Θρίαμβος κοιτάει μπροστά, παλεύει όλα τα παιχνίδια και λείπουν μόνο τα αποτελέσματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Φτάνει να βγάλουμε ηρεμία και σιγουριά στο γήπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Νούκας (κεντρική φώτο), δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης…
Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο τραυματίας Τσαγιάννης, που έχει διάστρεμμα, ενώ πολύ πιθανό είναι ο προπονητής Χρήστος Κιούρκος να «ανακατέψει την τράπουλα» και να προχωρήσει σε αλλαγές σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει.