«ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ» ΤΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μπορεί να μην ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αλλά σίγουρα «έσπασε καρδιές» το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αγίας Ελεούσας και Θριάμβου Χαϊδαρίου, που διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων (έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας και όχι λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και βρήκε μεγάλους νικητές την ομάδα του Χαϊδαρίου (κεντρική φώτο), που επικράτησε με 2-1.
Στο 20΄ ο Μαστρογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-1 και στο 35΄ με σουτ ο Πολυκρέτης έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Στο 80΄ ο Παπαναστασίου με πέναλτι έκανε το 1-2 και στο 89΄ ο Ρούσσος των γηπεδούχων αστόχησε σε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Να σημειωθεί ότι στο 58΄ ο διαιτητής Χαλδαίος είχε σύγκρουση με παίκτη και τραυματίστηκε. Η συνάντηση διεκόπη για λίγο χρονικό διάστημα και την θέση του πήρε ο πρώτος επόπτης Καρατζίκας.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Βατίστας, Καζάλας (70΄ Μπούσης), Πλακάς, Μιχελής, Τσολάκογλου, Κακαβάς, Κλωνάρης, Μωϋσιάδης (55΄ Μουστάκης), Πολυκρέτης, Ρούσσος.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Μπάκας Αλ., Χατζής Κ., Τσιούλος Π., Θανόπουλος, Μπανιάς, Πατέλης, Αποστολόπουλος (90΄ Τσιούλος Γ.), Μπάκας Π. (80΄ Σκεπετάρης), Μαστρογιάννης (70΄ Τσαγιάννης), Παπαναστασίου.