ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

 

 

 

Πανηγυρική ημέρα η σημερινή για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, νίκησε εντός έδρας έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση με 2-1 τον Ολ. Λιοσίων και πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και σε συνεχή άνοδο. Πανηγυρική λοιπόν αυτή η νίκη και για τον εορτάζοντα σήμερα, πρόεδρο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Μιχάλη Θεοδοσιάδη (φώτο), ο οποίος έφυγε με το χαμόγελο από το γήπεδο. Σίγουρα ήταν ένα όμορφο δώρο για την γιορτή του η νίκη επί του Ολ. Λιοσίων, αλλά και για την ομάδα της πόλης μας αρχίζει και «χτίζεται» ένα καλό στατιστικό. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, γνώρισε την τελευταία του ήττα στις 4 Οκτωβρίου εκτός έδρας από το Αιγάλεω και από τότε στις επόμενες πέντε αγωνιστικές ως σήμερα, έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 13 βαθμούς και να αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, οι παίκτες του Χρήστου Κιούρκου ήταν πολύ καλύτεροι και κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 20΄ ο Μαστρογιάννης πέτυχε το 1-0 και στο 30΄ ο Αποστολόπουλος έκανε το 2-0. Στο 75΄ ο Παπαναστασίου είχε δοκάρι, ενώ στο 88΄ με αυτογκόλ του Θανόπουλου έγινε το τελικό 2-1.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Παπαδιώτης, Μπάκας Αλ., Χατζής, Ντουλές, Θανόπουλος, Πατέλης (83΄ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Τσιούλος Π. (73΄ Σκεπετάρης), Μαστρογιάννης (65΄ Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος, Παπαναστασίου.