ΜΕ ΡΟΥΠΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Με τον νεοαποκτηθέντα Γρηγόρη Ρούπι (κεντρική φώτο) στην αποστολή του θα υποδεχθεί ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου τα Σούρμενα για την 15η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποκτήθηκε από το Ηράκλειο αναμένεται να ισχυροποιήσει τα μέγιστα την ομάδα της πόλης μας για μία σαφώς καλύτερη πορεία σε αυτό το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, που θα της επιτρέψει να αναρριχηθεί ψηλότερα στην βαθμολογία.
Μάλιστα, ο Ρούπι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θριάμβου στην κρίσιμη αναμέτρηση με τα Σούρμενα, αλλά και να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες!
Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Θριάμβου Χρήστος Κιούρκος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών πολύ σημαντικών στελεχών. Ο λόγος για τους Κώστα Χατζή (σ.σ. είναι τραυματίας) και τους κλινήρεις Στέργιο Μαστρογιάννη και Τάσο Πατέλη, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προπονηθούν τις τελευταίες ημέρες, με άμεση συνέπεια να τεθούν εκτός πλάνων.

 

Κιούρκος: «Όλα για τη νίκη»

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΡΚΟΣ

 

Το σύνθημα για νίκη απέναντι στα ισχυρά Σούρμενα έδωσε ο Χρήστος Κιούρκος. Ο έμπειρος τεχνικός του Θριάμβου με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Η πόλη μας» εστίασε την κρισιμότητα της αναμέτρησης, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για μία σαφώς καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος:

«Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας για το 2016 με ένα δύσκολο, όσιο και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στα Σούρμενα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να μπούμε στο νέο χρόνο με πολύ καλύτερες προοπτικές. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ πειθαρχημένη και «σφικτή» ομάδα, η οποία βρίσκεται σχετικά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα έχουμε και ορισμένες σημαντικές ελλείψεις, αλλά οφείλουμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».
Την αποστολή του Θριάμβου Χαϊδαρίου για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τα Σούρμενα απαρτίζουν οι: Σκυριώτης, Παπαδιώτης, Μπάκας Αλ., Μπάκας Κ., Υφαντής, Ντουλές, Θανόπουλος, Τσιούλος Παν., Τσιούλος Ι., Σκεπετάρης, Κύβελος, Τσαγιάννης, Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος, Μπανιάς, Βαρουξής, Τάμπρατζης, Ρούπι.