ΝΟΥΚΑΣ: ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Κομβικό το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που υποδέχεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας τους Αγίους Αναργύρους. Η ομάδα της πόλης μας θέλει μόνο τη νίκη, γιατί διαφορετικά η κατάσταση περιπλέκεται…
«Μόνο η νίκη υπάρχει για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο αυριανό παιχνίδι με τους Αγίους Αναργύρους. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για να είμαστε χαλαροί. Αύριο οι παίκτες μας θα μπουν και θα δώσουν υπέρ πάντων αγώνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε ομάδα με ταλέντο, πιστεύουμε στο έμψυχο δυναμικό και οι απαντήσεις μας πρέπει να δοθούν και μέσα στο γήπεδο. Είναι τεράστιας σημασίας ο αγώνας με τους Αγίους Αναργύρους και δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα είχαμε άτυχες στιγμές, είχαμε κακές στιγμές τις οποίες εμείς οι ίδιοι έχουμε παραδεχθεί, αλλά αύριο θα μπούμε στο γήπεδο για να ματώσουμε προκειμένου να πάρουμε τη νίκη», μας δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Νούκας (φώτο), δίνοντας το στίγμα για την ψυχολογία που επικρατεί στις τάξεις του Θριάμβου Χαϊδαρίου.
Έπειτα από 23 αγωνιστικές ο Θρίαμβος είναι στην 11η θέση με 27 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 6 ισοπαλίες, 10 ήττες και σύνολο τερμάτων 28-31. Οι φιλοξενούμενοι Άγιοι Ανάργυροι είναι στην 7η θέση με 37 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 34-26.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Ντάουλας, ο οποίος έχει σφυρίξει ξανά τον Θρίαμβο στο εκτός έδρας ματς με την Αργυρούπολη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής (24-1-2016) και το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με 1-1.
Όσο αφορά την αποστολή του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ο προπονητής Χρήστος Κιούρκος έχει επιλέξει την εξής 18άδα: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Μπάκας Π., Μπανιάς, Μπάτσας, Τσιούλος Γ., Τσιούλος Π., Ρούπι, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος, Υφαντής, Ντουλές, Θανόπουλος, Βαρουξής, Τσούκης, Τάπραντζης, Σέρβος, Σκεπετάρης.