ΕΓΓΥΗΤΗΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ!

 

 

Κίνηση με πολλά μηνύματα αλλά και με διάθεση ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου να γίνει πιο ισχυρός και πιο δυνατός σε όλα τα επίπεδα από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, ο οποίος ακριβώς με την ολοκλήρωση της τριετούς επιτυχημένης θητείας του στον προεδρικό θώκο, ζητεί τις παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ και μπαίνει μπροστά ως εγγυητής (και δικαίως) μιας νέας προσπάθειας, όπου ο σύλλογος της πόλης μας αλλάζει σελίδα!
Με δημόσια δήλωσή του ο Πρόεδρος του «Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χαϊδαρίου» κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και σε κάθε Χαϊδαριώτη, γνωστοποιώντας τους την απόφασή του να τα αλλάξει όλα στον σύλλογο. Μάλιστα ζητά τις παραιτήσεις όλων των μελών της σημερινής διοίκησης, προκειμένου να συγκροτηθεί νέο διοικητικό σχήμα από νέα άτομα. Ταυτόχρονα δηλώνει εγγυητής της νέας προσπάθειας, εξασφαλίζοντας όπως λέει χαρακτηριστικά, την οικονομική άνεση και ομαλή λειτουργία του Ιστορικού συλλόγου.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη: «Με την ολοκλήρωση της τριετούς θητείας μου στην Προεδρία του συλλόγου μας, απευθύνομαι σε όλους τους φιλάθλους του Θριάμβου αλλά και σε κάθε Χαϊδαριώτη, προκειμένου να γνωστοποιήσω ότι σε όλη αυτή την διάρκεια, η οικονομική βιωσιμότητα του συλλόγου μας στηρίχτηκε σε αποκλειστικά δικές μου δυνάμεις, χωρίς την οικονομική βοήθεια κανενός, καταβάλλοντας και όλα τα έξοδα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, για την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Σε απόλυτη διαφωνία με όλα τα παλαιά μέλη της Διοίκησης και έχοντας πλήρη ευθύνη του ρόλου μου και των υποχρεώσεων που επωμίσθηκα, θέλω να ενημερώσω όσες και όσους βρίσκονται δίπλα στον σύλλογο:
1 .Σκοπός μου είναι η συγκρότηση μια νέας Διοίκησης στην οποία δεν θα συμμετέχει κανένα παλαιό μέλος του συλλόγου.
2 .Επιλέγω νέα άτομα στα οποία και θα βασιστώ.
3 . Εγγυώμαι την οικονομική άνεση και την ομαλή λειτουργία του συλλόγου μας.
4 . Εντός 10 ημερών ζητώ τις παραιτήσεις όλων των μελών της Διοίκησης».