ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ – ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

 

 

 

Την πρώτη έως τώρα και μοναδική ποδοσφαιρική… κούπα της χρονιάς για την πόλη μας το Χαϊδάρι, έφεραν πριν από λίγη ώρα το τμήμα Παίδων του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Οι Παίδες του Θριάμβου σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, νίκησαν στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων (γκρουπ λιγότερο ισχυρών) την ομάδα της Αλσούπολης με 2-1 και αναδείχθηκαν πανάξιοι πρωταθλητές σε όλη την ΕΠΣΑ στην κατηγορία τους. Μεγάλη επιτυχία τόσο για το τμήμα Παίδων του Θριάμβου, όσο και για όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της ομάδας, όπου η δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, αποδίδει καρπούς.
Στον σημερινό αγώνα η επικράτηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου ήταν δίκαιη και η ομάδα της πόλης μας έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί και η πολύ σπουδαία δουλειά όλη την χρονιά, των δύο προπονητών του τμήματος, των κ.κ. Γιώργου Κιούρκου, Στέλιου Κανελλόπουλου.
Όσο αφορά τον τελικό με την Αλσούπολη, στο 12΄ ο Ρόμπι σημείωσε το 1-0 για τον Θρίαμβο, η Αλσούπολη ισοφάρισε στο 34΄ και στο 45΄ και πάλι ο Ρόμπι πέτυχε το τελικό 2-1, που έδωσε την μεγάλη νίκη στον Θρίαμβο.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Ξιμιαλής, Κανδυράκης, Παπουτσής, Κιούκου, Τσιαπάρας, Αποστολόπουλος, Ρόμπι, Μιχάλης, Αλεξανδράκης, Καρδιακός (68΄ Κουράτορας), Μητρόπουλος (45΄ Στρατικόπουλος).