ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ

 

 

Πανέτοιμος για τον αυριανό κατατακτήριο αγώνα (μπαράζ) της Α΄ Αθήνας με την Διάνα Ηλιούπολης στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας (στις 5 το απόγευμα) είναι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Η ομάδα της πόλης μας, που ολοκλήρωσε χθες απόγευμα Πέμπτης την προετοιμασία της για την κρίσιμη συνάντηση, θα παραταχθεί πάνοπλη, πανέτοιμη, με πολύ καλή ψυχολογία και μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα σηματοδοτήσει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς αγωνία (δεν θα χρειάζεται να περιμένουμε τους αγώνες μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και το τι θα πράξουν οι δύο αθηναϊκές ομάδες Αιγάλεω και Άγιος Ιερόθεος).
Όλες αυτές τι μέρες μετά την επιστροφή από τις πασχαλιάτικες διακοπές, ο προπονητής Χρήστος Κιούρκος και οι παίκτες του, δούλεψαν πολύ, κράτησαν χαμηλούς τόνους και αύριο θα μπουν όσο πιο δυνατά μπορούν, με πίστη και πάθος, προκειμένου στα ενενήντα λεπτά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να πάρουν τη νίκη.
Στο πλευρό της ομάδας θα είναι πάρα πολλοί χαϊδαριώτες φίλαθλοι, οι οποίοι θα στηρίξουν σθεναρά τον Θρίαμβο σε αυτή την προσπάθεια του. Δίπλα στην ομάδα και ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έρχεται νωρίς αύριο το πρωϊ από την Σαντορίνη όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους και η παρουσία του και μόνο είναι ενδεικτική για το ότι στον σύλλογο όλοι είναι μια γροθιά.
Οι παίκτες του Θριάμβου πρέπει να μπουν και να… τρώνε σίδερα αύριο! Απλά και μόνο!
Όσο αφορά το ιστορικό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Θρίαμβος κατέλαβε την 12η θέση του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας με 40 βαθμούς σε 30 αγώνες, έχοντας 10 νίκες, 10 ισοπαλίες, 10 ήττες και τέρματα 37-33, ενώ η Διάνα Ηλιούπολης ήταν 12η στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ με 41 βαθμούς σε 30 αγώνες έχοντας 11 νίκες, 8 ισοπαλίες, 11 ήττες και τέρματα 45-36.
Διαιτητής του αυριανού αγώνα ο πολύπειρος και αξιολογημένος διαιτητής (Β΄ Εθνικής) του συνδέσμου Αθήνας, Άγγελος Ζαραβίνος με βοηθούς τους Λιαμπότη και Νικολάδο.
Πάμε Θριαμβάρα, πάμε γερά, όλη η πόλη μαζί σου!