ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Σεζόν… ταλαιπωρίας ήταν και πάει πέρασε πλέον η ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016 για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος πριν από λίγη ώρα επικράτησε με 3-1 επί της Διάνας Ηλιούπολης στο μπαράζ της Α΄ Αθήνας για την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα της πόλης μας, που ήταν νεοφώτιστη στην Α΄ ΕΠΣΑ, όπως και να το κάνουμε δεν ήταν ομάδα για να υποβιβαστεί. Και ποιότητα είχε, και σπουδαίο ρόστερ, και οργανωμένη καλά, και άψογο περιβάλλον, και ένα πρόεδρο – τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη – ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, ήταν δίπλα στο έμψυχο δυναμικό και δεν έλειπε κυριολεκτικά τίποτα. Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν θα γίνει και ο απολογισμός!
Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι, που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Ιωνίας με διαιτητή τον αξιολογημένο ρέφερι κ. Ζαραβίνο, η Διάνα προηγήθηκε στο 5΄ με 0-1. Ο Θρίαμβος αντέδρασε γρήγορα και με σουτ του Αποστολόπουλου στο 11΄ έγινε το 1-1. Στο 30΄ ο «δαιμόνιος» Ρούπι κέρδισε πέναλτι και αποβολή (τερματοφύλακας Διάνας) και ο Τσούκης ευστόχησε σημειώνοντας το 2-1. Στο 55΄ παίκτης της Διάνας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα φανέλας (όπως και στην πρώτη κίτρινη) και τελικά στο 89΄ ο Μπάκας Π. με πέναλτι, που κέρδισε ο Αποστολόπουλος, πέτυχε το τελικό 3-1.
Από το 5΄ και μετά ο Θρίαμβος πήρε μπρος, αντέδρασε και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, ειδικά μετά το 55΄ όταν η Διάνα έμεινε με 9 παίκτες και χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Κιούρκος Χ.): Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Υφαντής (75΄ Τσιούλος Γ.), Θανόπουλος, Ντουλές, Τσούκης (88΄ Σκεπετάρης), Μαστρογιάννης, Μπανιάς, Τσαγιάννης (78΄ Μπάκας Π.), Ρούπι, Αποστολόπουλος.