ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΕΛΟΣ Ο ΚΙΟΥΡΚΟΣ ΑΠΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Τέλος εποχής για τον Χρήστο Κιούρκο στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Το σημερινό νικηφόρο παιχνίδι του Θριάμβου Χαϊδαρίου στον αγώνα μπαράζ – παραμονής στην Α΄ Αθήνας με την Διάνα Ηλιούπολης (3-1) έμελλε να είναι και το τελευταίο του Χαϊδαριώτη προπονητή στον πάγκο του Θριάμβου. Ήταν ο αποχαιρετιστήριος αγώνας του Χρήστου Κιούρκου έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα του Θριάμβου, όπου πέρυσι γιόρτασε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ και φέτος την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο πλευρές χώρισαν σαν φίλοι, ήταν ένα «συναινετικό διαζύγιο», αλλά πληροφορίες θέλουν ότι ο Χρήστος Κιούρκος αμέσως μετά το τέλος της σημερινής συνάντησης με την Διάνα Ηλιούπολης, πέρα από τα συγχαρητήρια που έδινε στους παίκτες του, τους αποχαιρέτησε κιόλας.
Κύκλοι προσκείμενοι στην διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καλά λόγια είχαν να πουν μόνο για τον Χρήστο Κιούρκο, όσο και για την άψογη συνεργασίας τους όλα αυτά τα δύο χρόνια. «Ο Χρήστος Κιούρκος πάντα θα είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Θριάμβου Χαϊδαρίου» τόνισαν οι ίδιες πηγές.
Η ομάδα πλέον έπειτα από δύο χρόνια μπαίνει σε αναζήτηση προπονητή και ίσως ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης (με επαγγελματικές δραστηριότητες στην Σαντορίνη) παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα λίγες μέρες παραπάνω, προκειμένου μαζί με τους συνεργάτες του να «κλείσουν» το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Στην προπόνηση της Δευτέρας υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο Νεκτάριος Σοκολάκης, μέχρι τώρα άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Κιούρκου.