«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΛΙΑ ΜΗΤΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Δυναμικά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο βόλεϊ γυναικών μπαίνει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, καθώς ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, μπροστάρης για το αύριο του συλλόγου, ξεκίνησε εντυπωσιακά τις κινήσεις του. Πιο συγκεκριμένα η μεγάλη δόξα του αθλήματος, η Λία Μήτση, διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας και πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Θριάμβου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και με μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ένα τέτοιο μεγάλο όνομα στην προπονητική ηγεσία της ομάδας του Θριάμβου, αποδεικνύει αν μη τι άλλο, το οργανωμένο σχέδιο, την αποφασιστικότητα αλλά και τις εγγυήσεις που δόθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, επιδιώκοντας την ανάδειξη του βόλεϊ σε πρωταγωνιστικό τμήμα του συλλόγου.
Η Λία Μήτση είναι Ελληνορουμάνα πρώην αθλήτρια πετοσφαίρισης γεννημένη στο Σιμπίου της Ρουμανίας. Αγωνιζόταν στη θέση της πασαδόρου. Σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα βόλεϊ της Ρουμανίας στους Βαλκανικούς Αγώνες του 1981 και ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια της ομάδας της. Οι παράγοντες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν την εξέλιξή της και το 1982 τη μετέγραψαν στον ΠΑΟ από τη CSM όπου αγωνιζόταν στη Ρουμανία. Αγωνιζόμενη στο Παναθηναϊκό η Λία Μήτση κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Ελλάδας (1983, 1985, 1988, 1990, 1991, 1992). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Παπάγου, της Ηλιούπολης και της ΑΕΚ. Από το 1990 υπήρξε αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ. Ως αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ κατέκτησε 7 πρωταθλήματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Παπάγου, της Ηλιούπολης και της ΑΕΚ. Από το 1990 υπήρξε αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ. Ως αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ κατέκτησε 7 πρωταθλήματα. Στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση της προπονήτριας του διδύμου Σφυρή – Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ. Από τη θέση της προπονητού υπήρξε φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας με τα Βριλλήσια. Στη συνέχεια ανέλαβε τον Πανιώνιο και μετά από 3 χρόνια εργάσθηκε στην Εθνική Ελλάδας.
Σχετικά με το ρόστερ, οι νεαρές αθλήτριες σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου έμπειρες αθλήτριες θα δημιουργήσουν ένα σύνολο με προοπτική τριετίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο τμήμα βόλεϊ καμία οικονομική εκκρεμότητα δεν υφίσταται, αφού με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης εξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α2 κατηγορία.
Επίσης η ομάδα αλλάζει και φιλοσοφία σχετικά με τις ακαδημίες του βόλεϊ, προκειμένου και εκεί να γίνει σπουδαία δουλειά. Ο σύλλογος ξεκινάει την νέα του χρονιά με νέο πρόγραμμα και φιλοσοφία για ακόμη καλύτερες Ακαδημίες. Για τη χρονιά 2016-2017 έχει ήδη προσληφθεί Τεχνικός Δ/ντής για τις Ακαδημίες, που σε συνεργασία με τους προπονητές θα παρακολουθούν ατομικά την εξέλιξη των αθλητριών σε κάθε τμήμα, ενώ προγράμματα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης θα ξεκινήσουν στα τμήματα Παγκορασίδων – Κορασίδων. Ακόμη στον σχεδιασμό εντάσσονται οι τακτικές συναντήσεις με τους γονείς προκειμένου να δίνεται ενημέρωση για την πρόοδο των αθλητριών.