Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ…

 

 

 

Από το γραφείο τύπου του Θριάμβου Χαϊδαρίου εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωση: «Ο Αλέξανδρος Κακλαμάνος το νέο απόκτημα της ομάδας μας. Ο Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κακλαμάνου, ο οποίος από την νέα αγωνιστική περίοδο εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας. Ήδη ο ποδοσφαιριστής, μετά από τις σχετικές συζητήσεις με τον Πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, έχει υπογράψει και από την νέα σεζόν θα προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην ομάδα. Ο 33χρονος Αλέξανδρος Κακλαμάνος, γεννημένος το 1983, είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, με πλούσια αγωνιστικά προσόντα, μαχητικός, με υψηλή τεχνική κατάρτιση και αγωνίζεται στην αριστερή άκρη της επιθετικής γραμμής. Η εμπειρία του σε συνδυασμό με τις τεχνικές του δεξιότητες και την μαχητικότητα που διαθέτει, τον καθιστούν πολύτιμο στέλεχος της ομάδας μας στην νέα αγωνιστική περίοδο. Οι προηγούμενες ομάδες, στις οποίες αγωνίστηκε είναι η Αγία Παρασκευή, ο Ελπιδοφόρος, η Πεύκη, με τελευταία την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου. Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, εύχονται στον Αλέξανδρο Κακλαμάνο το καλώς ήρθε, καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική Χρονιά.
Τόσο η Διοίκηση , όσο και το προπονητικό team, πιστοί στην φιλοσοφία και την πρακτική της ανάδειξης του ντόπιου αθλητικού δυναμικού και στην βάση της λογικής ότι μέρος της στελέχωσης των βασικών ομάδων πρέπει να προέρχεται από το «φυτώριο» του συλλόγου, προχώρησε στην ένταξη εφήβων ποδοσφαιριστών μας, στην πρώτη ομάδα. Έτσι, από την νέα σεζόν οι μέχρι πρότινος παίχτες της εφηβικής μας ομάδας, θα αποτελούν μέλη της πρώτης ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Πρόκειται για τους: Δάρρα Παναγιώτη (1999), Γιαννούλη Χρήστο (1998), Παπαδά Κώστα (1998), Κιουρτσή Μιχάλη (1998), Αδάμ Φούρλα (1999), Θεοδώρου Πέτρο (2000), Μπάρκα Χρήστο (2000), Αγγέλου Μάριο (2000), καθώς και τον Παπαναστάση Κώστα (1998), ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα, από το Δάσος Χαϊδαρίου, που είχε παραχωρηθεί για την προηγούμενη σεζόν.
Λύση συνεργασίας
Από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι ποδοσφαιριστές Μαστρογιάννης Στέργιος, Ταμπρατζής Σπύρος και Βαρουξής Κώστας, δεν θα ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας. Η Διοίκηση του συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας τους.
Η προετοιμασία
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 8 Αυγούστου, ενώ την επόμενη ημέρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση για εργομετρικά τεστ με τον διακεκριμένο εργοφυσιολόγο, επίκουρο καθηγητή κ. Γιώργο Παραδείση. Θα ακολουθήσουν οι σχετικές Ιατρικές – αιματολογικές εξετάσεις και η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο φιλικό της ματς στις 13 του μήνα με το Μοσχάτο, εντός της έδρας της ομώνυμης ομάδας».