ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ζεστά έχει μπει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση της απόκτησης του Στέλιου Κανελλόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στις τάξεις του έμψυχου δυναμικού, έπειτα από απουσία ενός χρόνου. Ο Κανελλόπουλος, ο οποίος την σεζόν που πέρασε φόρεσε την φανέλα του Αττικού στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθώς υπήρξε παίκτης του συλλόγου από το 2005 έως και πέρυσι το καλοκαίρι.
Ο 33χρονος, που αγωνίζεται με άνεση τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως ανασταλτικός μέσος, έρχεται για να προστεθεί και αυτός στην… φαρέτρα του προπονητή του Νίκου Παπαρούνη για τη νέα σεζόν. Την σεζόν που πέρασε (2015-2016) με τον Αττικό ο Κανελλόπουλος είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ την περίοδο 2014-2015 με τον Θρίαμβο είχε 16 αγώνες και 3 γκολ. Πιο πίσω, το 2013-2014 είχε 26 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ από τα πρόσφατα στατιστικά που έχουμε, την σεζόν 2012-2013 είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ.
Να σημειώσουμε ότι ο Κανελλόπουλος είναι η δεύτερη (2η) μεταγραφή που πραγματοποιεί ο Θρίαμβος, καθώς έχει προηγηθεί αυτή του 33χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Κακλαμάνου από τον Άγιο Ιερόθεο. Επίσης στην ομάδα επέστρεψε ο 18χρονος Κώστας Παπαναστάσης από το Δάσος Χαϊδαρίου (είχε δοθεί με την μορφή υποσχετικής), ενώ από το εφηβικό τμήμα προς το ανδρικό προωθήθηκαν οι 16χρονοι Μάριος Αγγέλου, Χρήστος Μπάρκας, Πέτρος Θεοδώρου, οι 17χρονοι Αδάμ Φούρλας, Παναγιώτης Δάρρας, και οι 18χρονοι Ηλίας Κυριακίδης, Παύλος Στρατικόπουλος, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Παπαδάς, Μιχάλης Κιουρτσής.
Αντίθετα, ο σύλλογος έλυσε την συνεργασία του με τους Στέργιο Μαστρογιάννη, Σπύρο Τάπραντζη και Κώστα Βαρουξή.
Τέλος, όπως ανακοινώθηκε η προετοιμασία αρχίζει στις 8 Αυγούστου.