ΤΟ «ΠΟΛΥΒΟΛΟ» ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Στα γραφεία του Θριάμβου Χαϊδαρίου βρέθηκε πριν από λίγο ο Νίκος Μπερτσιάς, προκειμένου να δώσει τα χέρια με τους παράγοντες της ομάδας της πόλης μας και να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ. Μεταγραφή πρώτου μεγέθους για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου η απόκτηση του Νίκου Μπερτσιά, ο οποίος προέρχεται από μία μεγάλη χρονιά με τον Άγιο Ιερόθεο, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ο Πατρινός επιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγάλα «πολυβόλα» στην επίθεση με τεράστια άνεση στο σκοράρισμα. Ο 34χρονος επιθετικός, που ήταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Άγιο Ιερόθεο, πανηγύρισε πριν από ενάμισι μήνα την άνοδο με την Περιστεριώτικη ομάδα στην Γ΄ Εθνική, έπειτα από τα μπαράζ της ΕΠΟ και ακολούθως έλυσε την επιτυχημένη συνεργασία του.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Α΄ Αθήνας ο Μπερτσιάς σημείωσε 18 γκολ, την περίοδο 2014-2015 πάλι με τον Άγιο Ιερόθεο ο εν λόγω μεσοεπιθετικός είχε πετύχει 15 γκολ, ενώ πιο πριν την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 με την φανέλα του Άρη Πετρούπολης είχε σημειώσει 22 γκολ. Το 2012-2013 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ με τον Παλληνιακό είχε σκοράρει 16 γκολ, ενώ το 2011-2012 ήταν στον ΑΟ Πάτραι στην Α΄ Αχαϊας, όπου πέτυχε 27 γκολ. Πιο πριν ο Νίκος Μπερτσιάς έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Θύελλα Πατρών, κ.α.

Ο Νίκος Μπερτσιάς είναι η 4η μεταγραφή του Θριάμβου μετά τους Κακλαμάνο, Κανελλόπουλο, Μαούνη.