ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ… ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Καινούργια αρχή και νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τον φιλόδοξο Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας, ενισχυμένη στις μεταγραφές, μπαίνει από το απόγευμα της Δευτέρας στις 6.30 μ.μ. στα αγωνιστικά… βάσανα με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη και αξιόμαχη για τις επίσημες υποχρεώσεις της σε αυτή την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στην κατηγορία, όπου οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες.
Αυτή θα είναι η πρώτη συγκέντρωση και για όλα τα νέα πρόσωπα της ομάδας, καθώς μετά την λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, επήλθαν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Πριν την πρώτη προπόνηση του Θριάμβου θα υπάρχουν ομιλίες από τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Νούκα, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σταύρο Παπαβασιλείου και τον νέο προπονητή του συλλόγου κ. Νίκο Παπαρούνη, ο οποίος θα αναλύσει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών.
Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Παπαρούνης θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό προπονητή και γυμναστή τον Νεκτάριο Σοκολάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Αρνόκουρο.
Την πρώτη τους παρουσία θα δώσουν οι νεοαποκτηθέντες Μπερτσιάς, Κακλαμάνος, Κανελλόπουλος, Μαούνης, Αργυρόπουλος. Από το ρόστερ της περασμένης περιόδου παρόντες θα είναι οι Θάνος Θανόπουλος, Γιώργος Μπανιάς, Γρηγόρης Ρούπι, Στέλιος Σκυριώτης, Σπύρος Τσούκης, Κώστας Χατζής, Αλέξανδρος Μπάτσας, Δημήτρης Παπαναστασίου, που ανανέωσαν, καθώς και οι γηγενείς Αλ. Μπάκας, Π. Μπάκας, Γ. Τσιούλος, Π. Τσιούλος, Υφαντής, Αποστολόπουλος, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης, Κυβέλος, Σέρβος. Επίσης στην προετοιμασία θα λάβουν μέρος οι 16χρονοι Μάριος Αγγέλου, Χρήστος Μπάρκας, οι 17χρονοι Αδάμ Φούρλας, Παναγιώτης Δάρρας και οι 18χρονοι Ηλίας Κυριακίδης, Παύλος Στρατικόπουλος, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Παπαδάς, Μιχάλης Κιουρτσής, Κώστας Παπαναστάσης, που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.