ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Επίσημα… αποκαλυπτήρια για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου θα έχουμε το προσεχές Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου, καθώς η φιλόδοξη ομάδα της πόλης μας ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής παίζει εκτός έδρας – στις 4.30 μ.μ. - στο γήπεδο Ηλιούπολης Β΄, με τον τοπικό και υπολογίσιμο Φωστήρα.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου σε αυτή την δεύτερη συνεχή του παρουσία στην μεγαλύτερη κατηγορία των αθηναϊκών πρωταθλημάτων εισέρχεται με φιλοδοξίες, σιγουριά, αλλά και πίστη ότι μπορεί στη νέα αγωνιστική περίοδο να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο, ισχυρό και ποιοτικό σύνολο, με στόχο να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Μπούσουλας για αυτή την στόχευση, αποτελούν τόσο η περσινή του πορεία – που σίγουρα απέδωσε εμπειρίες – όσο και η μεταγραφική ενίσχυση, όπου ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του έκαναν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου ο σύλλογος να ισχυροποιηθεί για να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας.
Σε δηλώσεις του για το νέο πρωτάθλημα ο παράγοντας του σωματείου κ. Γιάννης Νούκας (Αντιπρόεδρος και Γενικός Αρχηγός) ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καταρχήν, να ευχηθώ σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου μπαίνει δυναμικά στην δεύτερη αυτή συνεχή παρουσία του στην Α΄ Αθήνας. Από την περασμένη σεζόν σίγουρα πήραμε πολλά μαθήματα και εμπειρίες, ειδικά σε αγωνιστικό επίπεδο και αναλύοντας τις όποιες λεπτομέρειες, ενισχύσαμε το οικοδόμημα μας, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να έχει σωστές βάσεις και να γίνει ακόμη καλύτερη. Προσωπικά σας λέω ότι, είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος πως ο Θρίαμβος θα είναι κατά πολύ καλύτερος και πιο δυνατός εντός αγωνιστικού χώρου. Ο πρόεδρος κ. Θεοδοσιάδης, με γνωστή σε όλους για την αγάπη του για την ομάδα και χωρίς να σκέπτεται κόπους και έξοδα, έκανε ουσιαστικές και δυναμικές ενέργειες – εννοώ μεταγραφικές – προκειμένου ο σύλλογος μας να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Από πλευράς διοίκησης έγινε λοιπόν ότι ήταν καλύτερο. Η ομάδα μας δούλεψε καλά στην περίοδο της προετοιμασίας και πιστεύω ότι θα μπούμε πανέτοιμοι, δυνατοί και… υποψιασμένοι αγωνιστικά στο πρωτάθλημα. Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη σε τεχνική ηγεσία και έμψυχο δυναμικό, ότι την φετινή χρονιά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θα ξεχωρίσει. Νομίζω ότι έχουμε ψυχολογία, έχουμε δυναμική, έχουμε όλα τα φόντα, μα πάνω από όλα έχουμε ποιοτικό έμψυχο υλικό, που θα κάνει την διαφορά στον όμιλο μας».
Τέλος ο κ. Νούκας (φώτο) συμπλήρωσε: «Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι η μεγάλη αθλητική οικογένεια της πόλης μας, όπου όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει και δημιουργεί νέες βάσεις εντός, αλλά και εκτός των ορίων του Δήμου μας. Θεωρώ και πιστεύω ακράδαντα ότι πρεσβεύουμε κάτι διαφορετικό σε αυτό που λέγεται κοινωνικό και αθλητικό γίγνεσθαι στην πόλη μας. Πάντα, χωρίς να ξεπερνούμε τα όρια και με ένα ξεχωριστό ύφος και ήθος, κινούμαστε εντός πλαισίου, προκειμένου να βάλουμε και από την πλευρά μας το δικό μας λιθαράκι, που μας αναλογεί, σε αυτό που λέγεται κοινωνία του Χαϊδαρίου. Ελπίζω τις καλές μας προθέσεις και το πολιτισμένο μας ύφος σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα θέματα, κάποιοι να μην το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Δυστυχώς τότε θα βρουν όλη την οικογένεια του Θριάμβου, αλλά πολύ περισσότερο εμένα προσωπικά, απέναντι τους».