ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Αποκαλυπτήρια… στην πόλη μας για τον φιλόδοξο Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος αύριο Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 4.30 το μεσημέρι, υποδέχεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας την αξιόμαχη Γλυφάδα.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου προέρχεται από την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της 1ης αγωνιστικής με 3-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης και κατεβαίνει με… ψυχολογία στο γήπεδο, προκειμένου να πετύχει την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες. Η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σίγουρα τόνωσε το ηθικό των παικτών του προπονητή Νίκου Παπαρούνη, αλλά σίγουρα προκάλεσε και ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του ποδοσφαίρου στην πόλη μας, οπότε αύριο αναμένεται να βρεθούν πάρα πολλοί φίλαθλοι από το Χαϊδάρι και όχι μόνο στις εξέδρες του γηπέδου «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», προκειμένου να δουν και εντός έδρας το μαχητικό σύνολο του Θριάμβου Χαϊδαρίου.
«Η νίκη και η μεστή μας εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Φωστήρα, ανήκουν στο παρελθόν. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αυριανό αγώνα με την Γλυφάδα, μπροστά στο κοινό μας», μας είπε πριν από λίγο ο τεχνικός του Θριάμβου κ. Νίκος Παπαρούνης (φώτο) και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η συνάντηση με την Γλυφάδα δεν είναι ένα εύκολο ματς, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και ειδικά στην πρώτη μας εμφάνιση εντός έδρας. Υποδεχόμαστε ένα νεανικό, αλλά πολύ μαχητικό σύνολο, όπως αυτό της Γλυφάδας, το οποίο την 1η αγωνιστική έχασε στα σημεία από το Ρουφ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο με στόχο τη νίκη. Σε αυτή την εντός έδρας πρεμιέρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, όπως, επιτρέψτε μου την επισήμανση, και τον πρόεδρο μας κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μας και έχει κάνει τα πάντα όλο το περασμένο καλοκαίρι, για να γίνει η ομάδα καλύτερη».
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Παπαρούνης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Στο γήπεδο έχουν κληθεί όλοι οι παίκτες και κατόπιν θα ανακοινώσει την αποστολή. Να σημειώσουμε ότι εντός πλάνων είναι και ο Μαούνης, που δεν ήταν στην αποστολή την 1η αγωνιστική (έλειπε εκτός Αθηνών), ενώ αντίθετα, δεν υπολογίζονται ο ανέτοιμος Παπαναστασίου (ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και επιστρέφει τον Οκτώβριο) και ο στρατευμένος Τσαγιάννης.


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


Με ανακοίνωση του ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να δώσουν βροντερό παρόν σε αυτή την πρώτη εντός έδρας συνάντηση της ομάδας. Μάλιστα οι ιθύνοντες τον σύλλογο ετοιμάζουν γιορτινό κλίμα για τον αγώνα με την Γλυφάδα και θέλουν όλοι οι φίλαθλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου να ευχαριστηθούν την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση. Πιο συγκεκριμένα το κάλεσμα του Θριάμβου αναφέρει τα εξής: «Οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου, καλούν τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα ποδοσφαίρου στον αυριανό αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.
Ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα του νέου πρωταθλήματος, σύσσωμη η ομάδα (παίκτες, προπονητής, διοίκηση) στέλνουν μήνυμα στο κόσμο του Θριάμβου να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».