ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: ΦΑΒΟΡΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

 

 

Στο Χαϊδάρι βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο οποίος ήρθε από την Σαντορίνη όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του και μάλιστα χθες Παρασκευή παρακολούθησε και την προπόνηση της ομάδας, την τελευταία πριν από τον αυριανό δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Η παρουσία του Μιχάλη Θεοδοσιάδη σίγουρα ανύψωσε περισσότερο το ηθικό του αγωνιστικού τμήματος, ενώ ο κορυφαίος παράγοντας του σωματείου είχε την ευκαιρία να τα πει με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία σε χαλαρό κλίμα.
Ο Θεοδοσιάδης είναι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου ο Θρίαμβος έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αλλά ο ίδιος όπως και όλοι στις τάξεις του σωματείου κρατούν χαμηλούς τόνους. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ανέφερε μεταξύ άλλων: «…Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα μας, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πάντα η Α΄ Αθήνας είναι δύσκολη… έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα, που θέλουμε από αγώνα σε αγώνα να παλεύει περισσότερο και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο… αυτός είναι ο στόχος μας, το καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την περασμένη σεζόν… δεν έχω πει την λέξη φαβορί, φαβορί μας λένε οι άλλοι και άλλωστε με δύο νίκες δεν χρίζεσαι φαβορί, έχει ακόμη 28 αγωνιστικές» και πρόσθεσε: «Ο Θρίαμβος είναι μια ομάδα που ενώνει όλο το Χαϊδάρι, όλη την πόλη, με δράσεις αθλητικές και κοινωνικές σε όλους τους τομείς. Θέλουμε όλους τους Χαϊδαριώτες κοντά μας, στην μεγάλη αθλητική οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει».
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αύριο Κυριακή δίνει εκτός έδρας δύσκολο αγώνα στην Αργυρούπολη με την ισχυρή ομώνυμη ομάδα για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Στον Θρίαμβο θέλουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι και τουλάχιστον να διατηρήσουν το αήττητο. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαρούνης πλην του ανέτοιμου Παπαναστασίου, θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στην διάθεση του, καθώς και ο στρατευμένος Τσαγιάννης πήρε μετάθεση σε κοντινή μονάδα και μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.