ΡΕΠΕΤΙΣΙΟΝ… ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Όταν θέλει η κληρωτίδα κάνει παιχνίδια, όπως η μπίλια στην ρουλέτα! Γι’ αυτό και στον τίτλο μας χρησιμοποιήσαμε την… αγαπημένη λέξη ρεπετισιόν – για τους μυημένους στην ρουλέτα, όταν η μπίλια επαναλαμβάνεται στον ίδιο αριθμό για δεύτερη σερί φορά – καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστή η κλήρωση για το κύπελλο ΕΠΣΑ και την δ΄ φάση των 32, όπου όπως και πέρυσι, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θα αντιμετωπίσει την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (στις 19 Οκτωβρίου). Οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο και στο πρωτάθλημα (επίσης όπως και πέρυσι) με την πρώτη τους συνάντηση για τον α΄ γύρο να είναι προγραμματισμένος την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ. Άμα θέλει η μπίλια…
Πέρυσι (σεζόν 2015-2016) για την δ΄ φάση των 32 στο μονό αγώνα νοκ – άουτ που είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου 2015 στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΜΠΙΔΗΣ η Αγία Ελεούσα – τυπικά ως γηπεδούχος – είχε επικρατήσει (παίρνοντας την πρόκριση) με 1-0 επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Το γκολ είχε σημειώσει ο αρχηγός της ΑΠΕ Τάσος Κακαβάς στο 22΄, ο οποίος θα είναι και ο μεγάλος απών της Αγίας Ελεούσας στον κυριακάτικο αγώνα, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά. Διαιτητής στον περσινό αγώνα κυπέλλου ήταν ο Γρίμμας με βοηθούς τους Δόση και Αργυρό.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (69΄ Καζάλας), Μουστάκης, Γιολδάσης, Βατίστας, Τσολάκογλου, Κακαβάς, Χρυσούλης, Μωϋσιάδης (53΄ Μπούσης), Πολυκρέτης (83΄ Κλωνάρης), Ρούσσος.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Παπαδάς (74΄ Παπαναστασίου), Γιαννούλης, Ντουλές, Τσιούλος Γ., Λουτσιάνο, Καλλίλας (55΄ Αποστολόπουλος), Τσαγιάννης, Σκεπετάρης, Τάπραντζης (61΄ Μπάκας Π.).

 

Η κλήρωση είχε ως εξής:
Σούρμενα – Παπάγος

Ατρόμητος Χαλανδρίου - Καματερό

Άρης Πετρ/λης - Άγιαξ Ταύρου

ΓΣ Αργυρούπολης - Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Ρουφ – Χολαργός

Χαϊδάρι - Χαλάνδρι

Π. Φάληρο – Ολυμπιακός Λιοσίων

Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Αγία Ελεούσα

Αθηναϊκός –Νεοπεντελικός

Ηράκλειο – Πεύκη

Κεραυνός Γλυφάδας – Αιγάλεω

Πανερυθραϊκός – ΑΟΝ Αργυρούπολης

Κολωνός - Νέα Ιωνία

Άγιοι Ανάργυροι – Χαραυγιακός

Τράχωνες – Δόξα Βύρωνος

Ηλιούπολη - Ήφαιστος

 

 Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19/10