ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΣΚΥΡΙΩΤΗΣ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΡΟΥΦ

 

 

 

Εκτός πλάνων τέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο τερματοφύλακας του Θριάμβου Χαϊδαρίου και εκ των αρχηγών της ομάδας Στέλιος Σκυριώτης (κεντρική φώτο), ο οποίος θα είναι ο μεγάλος απών από τον αυριανό δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με το Ρουφ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο Σκυριώτης, που είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στην συνάντηση της 3ης αγωνιστικής με την Αργυρούπολη και δεν έπαιξε στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας (4η αγωνιστική) με την Αγία Ελεούσα, δεν ολοκλήρωσε το προπονητικό πρόγραμμα ούτε αυτή την εβδομάδα και πλέον η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την προσεχή Δευτέρα. Τεχνική ηγεσία και ιατρικό επιτελείο αποφάσισαν από κοινού ο Σκυριώτης να συνεχίσει την αγωγή και την επόμενη εβδομάδα να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Εκτός πλάνων συνεχίζουν να είναι οι ανέτοιμοι Παπαναστασίου, Υφαντής και ο στρατευμένος Χατζής.
Την θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει εκ νέου ο Γιώργος Αργυρόπουλος, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην αποστολή θα είναι και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Ρούμπας. Ο τελευταίος, που είναι 15 ετών (γεννηθείς το 2001) και προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, αγωνίζεται ως βασικός στο τμήμα Νέων του σωματείου, πήρε μέρος σε όλη την προετοιμασία του ανδρικού τμήματος, και εκτός από τους αγώνες των Νέων, λαμβάνει μέρος σε όλες τις προπονήσεις του ανδρικού τμήματος από την αρχή της σεζόν. Όπως αναφέρουν τα τεχνικά επιτελεία του σωματείου, διαθέτει τη κατάλληλη σωματοδομή και τα ρεφλέξ για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο βέβαια, που από την αρχή της χρονιάς, ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης, που είναι βετεράνος τερματοφύλακας, διέκρινε ταλέντο στον εν λόγω παίκτη και ζήτησε να μετέχει στις υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος, προκειμένου να δουλέψει όσο περισσότερο γίνεται.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στην αποστολή και ο 15χρονος Ρούμπας

 


Από εκεί και πέρα όσο αφορά το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με την ιστορική και ισχυρή ομάδα του Ρουφ, ο Νίκος Παπαρούνης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, αποτελέσματα που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το κλίμα είναι καλό στις τάξεις του έμψυχου δυναμικού και στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα και στο αυριανό παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο αξιόμαχη, προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Παπαρούνης στην ομιλία του προς τους παίκτες αυτή την εβδομάδα σχετικά με το παιχνίδι στο Ρουφ τους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ δύσκολο ματς απέναντι με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αθήνας, που αποτελεί ένα από τα φαβορί για άνοδο. Ο τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν έπειτα από τα τέσσερα θετικά τους αποτελέσματα, να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν την μπάλα τους, όπως κάνουν μέχρι τώρα. Επίσης ο εν λόγω προπονητής του επεσήμανε την ιδιαιτερότητα του αγώνα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι μπορεί το Ρουφ να προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες, αλλά ως ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει θέλει τη νίκη στο γήπεδο του για να μπει πάλι σε θετική τροχιά.
Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας δεν έχουν φέρει ενθουσιασμό, όμως, μόνο στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας και της πόλης μας, οι οποίοι θα ακολουθήσουν μαζικά αύριο τον Θρίαμβο στο γήπεδο του Ρουφ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο το μεσημέρι στις 4 και διαιτητής θα είναι ο Χαλδαίος με επόπτες τους Τσαλίκη και Λυμπερόπουλο.
Ο ρέφερι Γιάννης Χαλδαίος, που είναι αξιολογημένος διαιτητής 3ης κατηγορίας της ΕΠΟ, κατά την φετινή σεζόν στην Α΄ Αθήνας έχει σφυρίξει τα παιχνίδια Αργυρούπολη – Αγία Ελεούσα (1η αγωνιστική, 3-2), Διάνα – Δόξα Βύρωνα (2η, 1-4), Τράχωνες – Ηλιούπολη (3η, 0-0), Κένταυρος Βριλησσίων – Φωστήρας Ηλιούπολης (4η, 0-1).
Να σημειώσουμε ότι την περασμένη σεζόν (2015-2016) Ρουφ και Θρίαμβος Χαϊδαρίου ήταν ξανά μαζί στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας. Στο πλαίσιο του α΄ γύρου και συγκεκριμένα την 1η αγωνιστική (Τετάρτη 23/09/15) το γηπεδούχο Ρουφ είχε επικρατήσει με 2-1επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ενώ στην ρεβάνς του β΄ γύρου (16η αγωνιστική – Κυριακή 17/01/16) ο Θρίαμβος είχε νικήσει στην έδρα του με 2-0 (τα γκολ είχαν σημειώσει οι Αποστολόπουλος και Παπαναστασίου).
Για την ιστορία να πούμε ότι στο περσινό ματς του α΄ γύρου με γηπεδούχο το Ρουφ, η αθηναϊκή ομάδα είχε προηγηθεί στο 24΄, ο Μαστρογιάννης είχε ισοφαρίσει στο 52΄ (1-1) με περίτεχνη ενέργεια και σουτ έπειτα από μπαλιά του Θανόπουλου, ενώ οι νικητές πήραν τους τρεις βαθμούς με γκολ στο 77΄ (απόκρουση Σκυριώτη και κόντρα σε σώμα αντιπάλου για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα). Στο 90΄ ο Μπάκας είχε χάσει σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γκάμαρης.
Ο Θρίαμβος με προπονητή τον Χρήστο Κιούρκο είχε παίξει ως εξής: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Υφαντής (71΄ Χατζής), Θανόπουλος, Ντουλές (82΄ Κατσαδούρης), Τσιούλος Π., Πατέλης (75΄ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης.