ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΡΡΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ!

 

 

 

Σπουδαία μέρα η σημερινή για τον συμπολίτης μας νεαρό Χαϊδαριώτη Παναγιώτη Δάρρα (φώτο), ο οποίος στην πρώτη εμφάνιση του σε επίσημο αγώνα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Πιο συγκεκριμένα ο 17χρονος παίκτης, που αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα, μπήκε ως αλλαγή στο 86΄ (στην θέση του Παναγιώτη Μπάκα) της σημερινής εντός έδρας συνάντησης με την Αγία Ελεούσα (ο Θρίαμβος κέρδισε στο κύπελλο με 3-0 και προκρίθηκε στην φάση των 16) και μετά από 4 λεπτά σημείωσε το πρώτο του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Ο Παναγιώτης Δάρρας αποτελεί μέλος της νέας γενιάς, που εξελίχθηκε στις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου και η ομάδα της πόλης μας, πολλά από αυτά τα νέα πρόσωπα, όχι μόνο τα προωθεί στο ανδρικό τμήμα, αλλά τα εμπιστεύεται και πλέον παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
Ο Δάρρας, που γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1999, είναι μαθητής της Γ΄ τάξης του 1ου Λυκείου Χαϊδαρίου, ενώ πιο πριν ήταν μαθητής του 7ου Δημοτικού και του 7ου Γυμνασίου της πόλης μας. Η καταγωγή του από πατέρα και μητέρα είναι από την Φθιώτιδα και την Φωκίδα, αντίστοιχα. Στόχος του κατά τις φετινές μαθητικές υποχρεώσεις του είναι να περάσει στην Γυμναστική Ακαδημία.
Ο νεαρός παίκτης ξεκίνησε το 2008 από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ενώ από την περασμένη σεζόν όπου ήταν μέλος της ομάδας Νέων του συλλόγου, λάμβανε μέρος και στις προπονήσεις του ανδρικού τμήματος. Φέτος ο προπονητής του σωματείου Νίκος Παπαρούνης τον εμπιστεύτηκε και τον συμπεριέλαβε (όπως και αρκετά άλλα παιδιά) κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Λαμβάνει μέρος κανονικά σε όλο το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ παράλληλα ενισχύει και την ομάδα Νέων.
Ο Δάρρας δεν είναι μόνο η μοναδική περίπτωση όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου εμπιστεύεται τα νέα παιδιά, καθώς για παράδειγμα στην σημερινή συνάντηση με την Αγία Ελεούσα, ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα έκανε ο 16χρονος Μπάρκας, αλλαγή μπήκε ο 18χρονος Παπαναστάσης, ενώ βασικοί ήταν ακόμη ο 19χρονος Τσαγιάννης, οι 20χρονοι Τσιούλος, Καλιακούδας, Μπάκας Π.. Ακόμη πολλοί είναι και άλλοι μικροί που έχουν προωθηθεί, όπως π.χ. η περίπτωση του 15χρονου τερματοφύλακα Ρούμπα. Μάλιστα οι Τσιούλος, Τσαγιάννης, Μπάκας Π. (και ο αδελφός του Μπάκας Αλ.), Σκεπετάρης, είναι βασικά μέλη του ανδρικού τμήματος από πρόπερσι (2014-2015).
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αποδεικνύει και στην πράξη ότι επενδύει στις νεαρές ηλικίες με στόχο όλο και περισσότεροι αθλητές από τις ακαδημίες του να επανδρώσουν το επίσημο ανδρικό τμήμα. Πάντως η μέχρι τώρα η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αποφέρει ποδοσφαιρικούς καρπούς και προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργεί και ο προπονητής Νίκος Παπαρούνης, ο οποίος παράλληλα με τα βασικά στελέχη του ανδρικού τμήματος, θέλει να δώσει και έμπρακτα τις ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσο της ομάδας της πόλης μας.