ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΑΚΑ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ο Αλέξανδρος Μπάκας (φώτο) δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μικρασιατικό για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο παράμεσο δάχτυλο του δεξιού χεριού, προκειμένου να αναταχθούν οι τένοντες. Ο ταλαντούχος παίκτης, που από την αρχή της σεζόν είναι βασικό στέλεχος της ενδεκάδας και έχει κάνει ως τώρα πολύ σπουδαία παιχνίδια, αυτή την εβδομάδα απείχε από τις προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του θεράποντα ιατρού και μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από την Δευτέρα. Ο Μπάκας, είχε χτυπήσει σε μία ανύποπτη φάση (ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε) στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς με το Ρουφ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ενώ αγωνίστηκε και στο εκτός έδρας ματς με τον Παπάγο για την 6η αγωνιστική (με ειδικό νάρθηκα στα δάχτυλα). Απών ήταν από το παιχνίδι της Τετάρτης (που πέρασε) για το κύπελλο με την Αγία Ελεούσα και υποχρεωτικά όπως γράψαμε θα λείψει και την Κυριακή.
Όσο αφορά τον αρχηγό Στέλιο Σκυριώτη, ο τελευταίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Ο 29χρονος τερματοφύλακας της ομάδας, είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής (2 Οκτωβρίου) με την Αργυρούπολη και οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν βαρύ διάστρεμμα. Τελικά ο ικανότατος πορτιέρο και έπειτα από νέες εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στο αριστερό πόδι. Εδώ και 15 μέρες υποβάλλεται σε εντατική φυσικοθεραπεία, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας για να διαπιστωθεί σε τι σημείο βρίσκεται.
Επίσης, ο Δημήτρης Παπαναστασίου, κάθε εβδομάδα μπαίνει όλο και πιο πολύ στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Θριάμβου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που την περασμένη σεζόν (σημείωσε 8 γκολ) είχε υποστεί ρήξη χιαστών στον αγώνα του β΄ γύρου με την Αγία Ελεούσα, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, πλέον εκτός από τρέξιμο λαμβάνει και μέρος σε ειδικό ασκησιολόγιο με μπάλα, οπότε όλα δείχνουν ότι κοντοζυγώνει η μέρα που θα είναι 100% έτοιμος.
Η προετοιμασία του Θριάμβου Χαϊδαρίου ενόψει του αγώνα με τον Μικρασιατικό ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή με μεσημεριανή προπόνηση, όπου εκτός από τους παραπάνω ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαρούνης δεν αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα. Μάλιστα η ομάδα προερχόμενη και από τη νίκη της Τετάρτης επί της Αγίας Ελεούσας με 3-0 και την πρόκριση στο κύπελλο, έδειξε ότι διαθέτει και άλλες λύσεις, ανά πάσα στιγμή. Ο Παπαρούνης χρησιμοποίησε και άλλους νεαρούς παίκτες, που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ως τώρα. «Το κέρδος στον αγώνα με την Αγία Ελεούσα δεν ήταν απλά μόνο η πρόκριση και η νίκη, αλλά η διαπίστωση ότι η ομάδα έχει και βάθος, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με στόχο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι», μας τόνισε ο Νίκος Παπαρούνης.