ΜΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ

 

 

 

Η μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όπου ο σύλλογος της πόλης μας μετά από 6 αγωνιστικές είναι πρωτοπόρος και αήττητος στην βαθμολογία, έχει αλλάξει τα δεδομένα και τις συνθήκες, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός… γραμμών! Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου υποδέχεται αύριο το μεσημέρι Κυριακής τον Μικρασιατικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν όχι μόνο οι φίλαθλοι του σωματείου και της πόλης μας, αλλά και ποδοσφαιρόφιλοι από όλη την Αθήνα. Το καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει ο Θρίαμβος ως τώρα σε συνάρτηση με την εξέλιξη του στην βαθμολογία, αποτελεί πόλο έλξης και αυτό έχει φανεί σε όλους τους αγώνες του συλλόγου, τόσο εντός, όσο και εκτός Χαϊδαρίου. Αυξάνονται και πληθύνονται πλέον οι φίλαθλοι του καλού ποδοσφαίρου – και ειδικά οι Χαϊδαριώτες κάτοικοι – που βρίσκονται κοντά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και από την κατακόρυφη αύξηση, που έχει η ομάδα της πόλης μας, όσο αφορά την διάθεση των εισιτηρίων, στους μέχρι τώρα εντός έδρας αγώνες της, ενώ δεν είναι καθόλου αμελητέος και ο αριθμός των φίλων της που την ακολουθεί και στις συναντήσεις μακριά από το ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ.


ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΝΟΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ

 

 

 

Στους φιλάθλους της ομάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο εκ των Αντιπροέδρων και Γενικός Αρχηγός του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Νούκας (φώτο), ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Εμείς κάνουμε το καθήκον μας όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης έχει βάλει τις βάσεις εδώ και αρκετά χρόνια, προκειμένου να κάνουμε αγωνιστικά βήματα προόδου και η ομάδα μας εκτός από μεγάλη αθλητική οικογένεια της πόλης, να μπορέσει να γίνει και ποδοσφαιρικά ελκυστική, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Σε αυτόν λοιπόν τον δρόμο βαδίζουμε. Από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας φιλάθλους που μας πιστεύουν και βρίσκονται κοντά μας και επίσης να καλέσω όλους τους χαϊδαριώτες να δίνουν βροντερό παρόν στους αγώνες του Θριάμβου Χαϊδαρίου με αρχή το αυριανό δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Μικρασιατικό».

 


ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ: ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

 

 

Στην αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό εστίασε τις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαρούνης (φώτο), που τόνισε: «Σίγουρα είναι ένα ξεχωριστό και δύσκολο παιχνίδι το αυριανό ματς με τον Μικρασιατικό. Δυσκολοκατάβλητη και επικίνδυνη ομάδα, με κράμα πολλών νεαρών ταλαντούχων και έμπειρων παικτών ο Μικρασιατικός. Μια ομάδα η οποία πέρυσι έφτασε πολύ ψηλά στην βαθμολογία της Α΄ Αθήνας και συνεχίζει με την ίδια δυναμική. Εμείς πρέπει να έχουμε πολύ καθαρό μυαλό και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλω να πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».
Ο Παπαρούνης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Αλέξανδρο Μπάκα, Στέλιο Σκυριώτη και τον ανέτοιμο Δημήτρη Παπαναστασίου.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Παπάγο, αποτέλεσμα, όμως, που κράτησε το χαϊδαριώτικο σωματείο στην κορυφή (και αήττητο) έπειτα από 6 αγωνιστικές, όπου έχει 16 βαθμούς με 5 νίκες, μία (1) ισοπαλία και τέρματα 16-3.
Ο Μικρασιατικός προέρχεται από μία εκτός έδρας νίκη επί της Αγίας Ελεούσας την 5η αγωνιστική και την εντός έδρας ισοπαλία με το Ρουφ την περασμένη αγωνιστική (6η). Ο σύλλογος της Καισαριανής έπειτα από 6 αγωνιστικές έχει 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 9-6.
Ο αγώνας στο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ αρχίζει αύριο το μεσημέρι Κυριακής στις 3 και έχει οριστεί να σφυρίξει ο Γκάμαρης με βοηθούς τους Λυμπερόπουλο, Καφρίτσα.

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 


«Αυτές τις ημέρες έχουν δημοσιευθεί κάποιες ανακοινώσεις από τα γειτονικά σωματεία της πόλης μας.
Εμείς σαν Θρίαμβος Χαϊδαρίου, έχουμε επισημάνει πολλές φορές και στη διοίκηση (Αστέρα Χαϊδαρίου) και στο Δήμο Χαϊδαρίου, το θέμα της μεταγραφής των ποδοσφαιριστών στα μεταξύ μας σωματεία και πως πρέπει οι διοικήσεις των ομάδων να συνεννοούνται μεταξύ τους και όχι οι διοικήσεις απευθείας με τους ποδοσφαιριστές άλλων σωματείων της πόλη μας.
Στο θέμα που προέκυψε, τασσόμαστε υπέρ του Δάσους Χαϊδαρίου.
Επίσης αποδεχόμαστε την πρόσκληση του ΑΟ Χαϊδαρίου και του Δάσους Χαϊδαρίου, να συζητήσουμε το θέμα που προέκυψε, όπως και το μεγάλο και χρόνιο θέμα του γηπεδικού, ώστε να πάμε όλα τα σωματεία μαζί, να διεκδικήσουμε από τον Δήμο τα αυτονόητα».