ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ

 

 

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και διατήρηση του αήττητου, όπως και πρωτοκαθεδρία στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας κέρδισε εντός έδρας με 2-1 τον Μικρασιατικό για την 7η αγωνιστική.
Ο Παναγιώτης Μπάκας στο 31΄ με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από “σπάσιμο” του Κακλαμάνου έκανε το 1-0. Στο 58΄ ο Μπανιάς (φώτο) με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-0, ενώ στο 91΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1.
Ατυχία για έναν ακόμη τερματοφύλακα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθώς στο 75΄ τραυματίστηκε ο Αργυρόπουλος και αντικαταστάθηκε από τον Μπάτσα. Να σημειώσουμε ότι ανάλογο συμβάν είχαμε την 3η αγωνιστική όταν ο βασικός πορτιέρο και αρχηγός του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Στέλιος Σκυριώτης, είχε τραυματιστεί (ρήξη συνδέσμου) στον εκτός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι μόνος, αήττητος και πρώτος στην βαθμολογία με 19 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, μία (1) ισοπαλία και τέρματα 18-4.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος (75΄ Μπάτσας), Τσιούλος, Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης, Μπάκας Π. (70΄ Κανελλόπουλος), Κακλαμάνος, Ρούπι (85΄ Αποστολόπουλος).