ΣΤΑΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Την πρώτη του ήττα στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017 του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας υπέστη ο πρωτοπόρος Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής έχασε με 1-0 στο Ηράκλειο από την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της νίκης στο 65΄ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ ο Θρίαμβος, που τουλάχιστον όπως έδειχνε το παιχνίδι μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε στο 83΄ ο Κακλαμάνος απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου.
Στο παιχνίδι, που δεν διεκδικεί και δάφνες ποιότητας σύμφωνα με τον τρόπο που έπαιξαν οι δύο ομάδες (πολλές ψηλές μπαλιές, γεμίσματα, γενικά ανορθόδοξος τρόπος), η ομάδα της πόλης μας είχε κλασσικές ευκαιρίες με τον Μπερτσιά, οι οποίες, όμως, δεν καρποφόρησαν.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Τσιούλος, Καλιακούδας (80΄ Τσαγιάννης), Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης (55΄ λ.τ. Κανελλόπουλος), Μπάκας Π. (70΄ Αποστολόπουλος), Κακλαμάνος, Ρούπι.