ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Πριν από δεκαπέντε μέρες περίπου και σχεδόν την τελευταία μέρα των μεταγραφών (31 Οκτωβρίου) ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έδωσε ως δανεικούς τους 18χρονους Κώστα Παπαναστάση και Χρήστο Γιαννούλη στην γειτονική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας.
Μάλιστα ο Παπαναστάσης (φώτο), που αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα, την προηγούμενη αγωνιστική (8η) έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Αγίας Ελεούσας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Περιστερίου, όπου ο προπονητής του Πάρις Βάλβης, τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή για 22΄, ενώ σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, όπου η Αγία Ελεούσα αντιμετωπίζει εντός έδρας (ΔΑΚ Αιγάλεω) σε ματς – φωτιά τον Θρίαμβο Αθηνών, ο Παπαναστάσης είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας του.
Ο Χαϊδαριώτης παίκτης, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου, πέρυσι είχε δοθεί δανεικός από τον Θρίαμβο στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι, που επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου από το Δάσος, ο νυν προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαρούνης, τον ενέταξε στο ρόστερ του, έλαβε μέρος κανονικά στην προετοιμασία και στην πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας, ενώ είχε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή την 1η αγωνιστική εναντίον του Φωστήρα Ηλιούπολης, όπως επίσης χρησιμοποιήθηκε και ως αλλαγή σε αγώνα κυπέλλου εναντίον της νυν πλέον ομάδας του Αγίας Ελεούσας.
Ο Παπαρούνης, το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, όπως και οι παράγοντες του Θριάμβου, πιστεύουν πολύ στο ταλέντο, στις ικανότητες και την εργατικότητα του Παπαναστάση και γι’ αυτό προχώρησαν στον δανεισμό του σε άλλο σύλλογο Α΄ κατηγορίας, όπου ο νεαρός παίκτης θα είχε περισσότερες ευκαιρίες για να έχει χρόνο συμμετοχής. Και να που δικαιώνονται, όπως επίσης την ίδια εξέλιξη πιστεύουν ότι θα έχει και ο Χρήστος Γιαννούλης – που έχει δοθεί στον γειτονικό σύλλογο – απλώς ίσως η θέση που παίζει (ο Γιαννούλης είναι στόπερ) δεν δίνει πάντα την ίδια δυνατότητα για άμεση τοποθέτηση σε ένα βασικό σχήμα (Ο Γιαννούλης την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην 18άδα της Αγίας Ελεούσας). Το σίγουρο είναι και οι δύο παίκτες θα πάρουν πολλές εμπειρίες από την παρουσία τους στον γειτονικό ιστορικό σύλλογο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.