ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΠΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ξαφνικό πρόβλημα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Κένταυρο Βριλησσίων για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, καθώς εκτός πλάνων του προπονητή Νίκου Παπαρούνη τέθηκε ο Γρηγόρης Ρούπι (αριστερά στην φώτο), ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην χθεσινή τελευταία προπόνηση της Παρασκευής. Η κατάσταση, του φορμαρισμένου στη φετινή σεζόν 23χρονου επιθετικού, θα διαπιστωθεί εκ νέου την Δευτέρα. Επίσης ο τεχνικός της ομάδας δεν υπολογίζει ούτε τον νεαρό μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Μπάκα, καθώς ο 20χρονος παίκτης υποβλήθηκε σε επέμβαση στους φρονιμίτες στις αρχές της εβδομάδας και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ίασης από ότι αρχικά εκτιμήθηκε και μάλλον θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα σε λίγες μέρες. Εκτός πλάνων συνεχίζει να είναι ο αρχηγός της ομάδας και τερματοφύλακας Στέλιος Σκυριώτης, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου την 3η αγωνιστική, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αγωγής, τις τελευταίες μέρες έκανε ενδυνάμωση και πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα και αυτός θα ανεβάσει ρυθμούς.
Αντίθετα με τους παραπάνω, αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θα έχει μια μεγάλη επιστροφή, καθώς έπειτα από 8,5 μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Δημήτρης Παπαναστασίου (δεξιά στην φώτο) αναμένεται να συμπεριληφθεί στην επίσημη 18άδα του συλλόγου για τον αγώνα με τον Κένταυρο. Ο 29χρονος έμπειρος επιθετικός, την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου 2016, στον εντός έδρας αγώνα της 22ης αγωνιστικής με την Αγία Ελεούσα, που είχε έρθει ισόπαλος 2-2 και μάλιστα είχε σκοράρει κιόλας, υπέστη ρήξη χιαστών. Ο Δημήτρης Παπαναστασίου αύριο λοιπόν έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής εισέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους, δυνατός, αισιόδοξος και σιδερένιος για να προσδώσει και αυτός την ποιότητα του στο φετινό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ομάδας του!
Κατά τα άλλα, η ομάδα είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τον νεοφώτιστο Κένταυρο Βριλησσίων, όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από το πρώτη του ήττα, που υπέστη στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα με το Ηράκλειο (1-0). Όλη την εβδομάδα το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε πάρα πολύ, η ήττα από το Ηράκλειο δεν χάλασε το καλό κλίμα (και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι), αλλά αντίθετα έδωσε «τροφή» για περαιτέρω διορθώσεις σε τρόπο αντίδρασης σε συγκεκριμένα σημεία και στην ομάδα υπάρχει σιγουριά και πίστη για κάτι καλύτερο. Μάλιστα έχει ένα ακόμη λόγο να θέλει τη νίκη (και για το γόητρο), καθώς ο Κένταυρος Βριλησσίων είναι η ομάδα που την 1η αγωνιστική ήρθε ως φιλοξενούμενος στην πόλη μας και κέρδισε τον ΑΟ Χαϊδαρίου με 2-0.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ και θα σφυρίξει ο κ. Χαλδαίος με βοηθούς τους κ.κ. Κοκαρίδα και Κολλιάκο.
Οι παράγοντες της ομάδας περιμένουν, εφόσον το ευνοήσουν και οι καιρικές συνθήκες, και πάλι κόσμο στο γήπεδο, καθώς ο Θρίαμβος παίζει ωραία μπάλα και αυτό πλέον αναγνωρίζεται από όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα.
 Χθες αργά το απόγευμα ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Νούκα επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΑΟ Χαϊδαρίου, αποδεχόμενοι πρόσκληση των παραγόντων του ιστορικού σωματείου.